Kontakt os på Tlf. 31526010

Skyggesider

Kend dine skyggesider

Ønsker du at gå efter dine drømme, men har svært ved at komme i gang! Så er min workshophelt sikkert noget for dig! 
 
Workshoppen er til dig, der gerne vil skabe dit eget liv og er nysgerrig på, hvad der står i vejen for dine drømme!
På workshoppen arbejder vi med vores skyggesider og livsdesign, hvor du lærer at begrænse den indre negative dialog, forstå mekanismerne bag projektionen og dermed gøre det nemmere at omgås andre mennesker. Du lærer også at frigøre energi, øge dit selvværd,forstå dig selv på det dybeste plan, gøre krav på dit eget lys og dermed få adgang til dit fulde potentiale.
 
Workshoppen består af fire moduler, som er fordelt ud på fire forskellige dage. Her vil vi arbejde med både mørke og lyse skyggesider, hvor du vil lære, hvordan du kan bruge disse til at få det liv, som du drømmer om!
 
Modul 1: Skyggesider
Du vil lære, hvorfor skygger er påvirket af opvækst, kultur og gruppedynamikker.
Vi vil komme ind og berører emner som projektion og spejlinger, grundlæggende viden om projektioner samt spejlinger og vibrationer.
 
Modul 2: Mørke skygger
De mørke skygger er de sider af os selv, som vi har valgt ikke at vil være ved! 
De mørke skygger er de sider, du har tillagt negativ betydning, fordi du på et tidspunkt i livet har modtaget negativ respons på den egenskab. Med andre ord – alt det, du ikke tør eller vil være ved.
Mørke skygger opstår gennem hele livet dog primær i barndommen. På dette modul lærer du, hvordan du vender mørke skyggesider til lyse sider.
 
Modul 3: Lyse skygger
Her vil du finde din egen vej til mere livskvalitet og succes. Du lærer, hvordan andres styrke kan blive din styrke. De lyse skygger er nemlig de positive sider, som du ser i andre og måske beundrer eller ser op til. Du kan finde dem ved at mærke indadeller ved at kigge udad - hvad det er for en side, du længes efter at have adgang til? Og hvad er det du savner at være, som du var en gang?
 
Modul 4: Integration
På dette modul vil du lære at øge dit selvværd og rummelighed gennem skygger, og lære hvordan skyggearbejde kan opgradere din livskvalitet!
Integration optager eller indsluser dig som en mere eller mindre tilpasset eller selvstændig del af helheden. Ved at turde at være præcis som du er og slippe for at presse dig selv til at passe ind, leve op til andres forventninger eller idealer, kandu finde modet til at gøre det, som du drømmer om! Du vil slippe for at søge andres accept, ros eller anerkendelse. Du skal lære at bruge dine glemte styrker og få adgang til din indre guide, så du kan opnå det liv, som du drømmer om. Når du integrerdine skygger får du lov til at være alt det, du er uden at placere skyld, skam og fordomme mod dig selv.
 
Onlinebestilling:
Køb skyggesider her

Pris: 795 kr. for alle fire gange
Dato og tid: 19. august, 2. september, 16. september, 30. september 2019. kl.18.30-21.00
Sted: Østerågade 6, 9000 Aalborg.
Underviser: Henriette Søvind. Skyggevejleder, livsdesigner og NLP-coach

Tilmelding: Du kan bestille plads på hs@henriettesoevind.dk eller på tlf. 31 52 60 10

Jeg glæder mig til at se dig!