Kontakt os på Tlf. 31526010

Foredrag for virksomheder

FOREDRAG FOR VIRKSOMHEDER


Jeg er fortaler for at skabe et samfund, hvor vi spiller hinanden gode i stedet for at finde fejl ved hinanden! 


Derfor står jeg gerne i krydsilden for denne kamp mellem leder og medarbejder, borger og politikker, og kvinder og mænd imellem. Jeg har en tro på, at hvis alle gør en indsats for at skabe et bedre samfund, vil vi kunne løfte vores samfund til højere standarder end det er i dag. Dette gælder både inden for sygehussystemet, skoler, plejehjem m.m., hvor jeg vil tale om alt det, som vi ikke taler om i det private samt offentlige rum. 

Foredraget giver jer både værktøjer og aha-oplevelser.

I vil blive præsenteret for den nyeste viden og forskning inden for områderne; adfærd, trivsel og komplikationer. Dette krydres med mine erfaringer og holdninger, som jeg har erhvervet gennem min karriere, som leder af min egen livsdesignskole igennem 9 år. Her underviser jeg i NLP-practitioner, skygge- og livsdesign samt kostvejledning. Forinden dette har jeg erfaring som leder i den private og offentlige sektor gennem 12 år. 

Foredraget tilbydes til alle faggrupper, der ønsker en kultur, hvor man ønsker at spille hinanden gode i stedet for dårligere. Under foredraget vil jeg have en åben dialog med publikum/ansatte.

Foredraget vil typisk ligge mellem 30-90 minutter, men det kan også laves som en workshop, hvilket kan vare op til 7 timer. En workshop er en kombination af et foredrag, oplæg og en række værktøjer, der kan arbejdes med på dagen og fremadrettet. 

Jeg er vant til at holde nærværende oplæg og foredrag for både store og små grupper - 20 -70 eller 300 personer.

I er velkommen til at ringe og høre mere på tlf. 31526010 eller sende en mail til mig på hs@henriettesoevind.dk  

Jeg vil glæde mig til at se jer!

Henriette Søvind