Kontakt os på Tlf. 31526010

Livsdesign

En dag med livsdesign & skyggesider

Går du og drømmer om at 2020 er det år, hvor kærligheden eller drømmejobbet skal falde i hus? Eller ønsker du at rykke på den personlig plan, så hverdagen bare bliver lettere? Så kom med til denne exclusive dag, hvor du er i fokus og vi arbejder med dit livsdesign. 

Er livsdesign lig med livskvalitet? Det kan man godt sige, det er i hvert fald det man får ud af det. Vi støder ofte på ordet livskvalitet mere end livsdesign, men hvad er livskvalitet?

Det er naturligvis individuelt, og hvad er det for dig? I forbindelse med at folk vil ned i vægt, hører jeg ofte, at man heller ikke vil gå alt for meget på kompromis med en vis livskvalitet. Er livskvalitet så rundstykker, rødvin og røde bøffer?

For nogle er det livskvalitet 'kun' at arbejde 30 timer om ugen, fordi de vil have tid til at give deres liv ekstra kvalitet. Nogle bruger ordet til at dække over alt positivt i livet. Og i disse ord ligger meget deres holdning til, hvad livskvaliteterfordem.

For mig er livskvalitet friheden til selv at vælge, hvilke veje mit liv skal gå, og jeg har været så ufattelig heldig, at jeg det sidste år både har arbejdet med livs-design og skyggesider, og har lært alle redskaberne til at lære mig selv og dig om, hvordan man kan designe sit liv og rette det til. Så bliver det, som man ønsker det, og det giver ro og overskud til at være sig selv. 

 

På workshoppen vil du opdage, at du er fuld herre over dit eget liv, ja du hørte rigtigt, og det gælder både i kærlighed og på jobbet. Hvordan din hverdag skal være er slet ikke så langt væk, som du måske tror. Jeg vil nemlig guide dig, og give dig det boost ,der skal til for at kunne holde fast i din drøm!

Udover at lave livsdesign, vil vi arbejde med dine skyggesider! Vi vil finde ud af, hvad det egentlig er, som forhindrer dig i at leve det liv, du drømmer om. Hvad er det der gør, at du ikke har succes i kærligheden, på jobbet, med vægttabet eller bare føler hverdagener blevet uoverskuelig! Måske drømmer du om at rejse væk, fordi det hele er blevet lidt mørkt, men at rejse væk betyder jo ikke nødvendigvis, at du skal flytte fysisk og erobre alle kontinenter!
 Det kan lige så godt betyde, at du vil på dit livs indre rejse, hvor du flytter dig selv, og dit livssyn, holdninger, sundhed eller den måde du kigger på dig selv på!

Udover kurset får du:
  • En mappe du kan tage med hjem
  • Netværk med ligesindede

Kursusdagen er struktureret således:
Kl. 9.30-12.00: Undervisning & formiddagspause kaffe/te/snacks
Kl. 12.00-12.40 Frokostpause
Kl. 12.40-15.00: Undervisning & eftermiddagspause -kaffe & snack
 
Pris: Kr. 895.-

Dato og tid: Lørdag den 15 august 2020 fra kl 9:30-15:00
Sted: Østerågade 6, 1. tv, 9000 Aalborg


Underviser: Henriette Søvind. Skyggevejleder, livsdesigner og NLP-coach
 

Tilmelding: Du kan bestille plads her eller på hs@henriettesoevind.dk eller på tlf. 31 52 60 10