Kontakt os på Tlf. 31526010

SUPERVISION TIL UDDANNEDE ELEVERMentorforløbet hos Henriette Søvind

Mentorforløbet er skabt til dig, der ønsker at sætte hele dit potentiale i spil, samtidig med at du skaber et meningsfyldtprivatliv og et bæredygtigt arbejdesliv.
 
 Med mig som mentor vil vi sammen sætte fuld fokus på dine ambitioner, du har samtidig en fortrolig sparringspartner med en lang erfaring inden for livsdesign, coaching og adfærdspsykologi.   
 
Du vil have mulighed, for at vende alt hvad der kan udfordre dig, det kan f.eks. være karriereskift, problemstillinger på arbejde, stress, eller ønsket om personlig udvikling. 
 
Det kan også være til dig, der ikke rigtig kan komme i mål med et længe ønsket projekt, som f.eks. at skrive en bog færdig, eller gå i gang med at rydde op i fortiden.
 
Du vil igennem mig få en unik adgang til strategier og genveje til at nå i mål med dine drømme. Som din mentor vil jeg gøre mig umage med at kende dit ståsted og vil udfordre dig på dine tanker og idéer. Sammen vil vi finde nye muligheder og du bliver guidet til at finde svar på dine spørgsmål og afklaring på dine udfordringer. Når du indgår i et forløb hos mig, vil jeg give dig de rette værktøjer til at tackle de udfordringer som står i vejen for dine drømme og hjælpe dig med at holde fokus på målet. 

Du vil igennem mig få en unik adgang til strategier og genveje til at nå i mål med dine drømme. Som din mentor vil jeg gøre mig umage med at kende dit ståsted og vil udfordre dig på dine tanker og idéer. Sammen vil vi finde nye muligheder og du bliver guidet til at finde svar på dine spørgsmål og afklaring på dine udfordringer. Når du indgår i et forløb hos mig, vil jeg give dig de rette værktøjer til at tackle de udfordringer som står i vejen for dine drømme og hjælpe dig med at holde fokus på målet.
 
Du vil igennem et mentorforløb kunne skræddersy dit arbejdsliv på dine præmisser, samtidig med at du kommer i en rivende personlig udvikling. 
 
Du vil kunne læne dig op ad mig, når tingene er svære at komme i mål med og du kan få fat i mig inden for kort tid. Jeg vil være den der løfter dig mod nye højder, den der hepper på dig og tror på dig, den du kan forpligte dig til, for at sikre du når i mål, eller bare den der kan fortælle dig, hvor du skal begynde og hjælpe dig med at starte med det mest bæredygtige først.

 
.
 
 

Du ville kunne forvente at genfinde dit drive, blive mere målrettet, fokuseret, effektiv og skabe den mest effektive planlægning nogensinde. Du kan også forvente at vokse og udvikle dig personligt.

Du kan forvente, at jeg tager medansvar på din rejse og gør mit bedste for at støtte dig hen imod dit ønskede mål, samtidig med at jeg sikrer du bliver flyvefærdig.
 
Netop fordi det er et mentorforløb, har jeg valgt at lave det som en klippekortordning til dig, så vi sikrer at du kan få fat i mig, når du har brug for sparring og rådgivning og samtidig betaler du kun for den tid du bruger. På den måde får du hurtigt løst en problemstilling, så du kan komme videre, med dit ønskede mål og dine drømme.
 
Du kan købe et klippekort med enten 10 eller 20 klip á 15 minutter, som du kan bruge, lige præcis som du vil. Det er helt op til dig, om du vil bruge det til at hjælpe din forretning, supervision eller til dig selv i en svær tid eller i et stressforløb.

 
 
 
 
Henriette Søvind
 
 

Priser:


10 klip á 15 minutters varighed (2,5 time):
kr. 2.950,-


20 klip á 15 minutters varighed (5 timer):
kr. 4.950,-