Viste du 8% af alle nytårsfortsæt bliver en succes!

- 12/11/18

Viste du 8% af alle nytårsfortsæt bliver en succes!

Siger forskning på University of Scranton Ja ok... den statistik er temmelig lave...

Men bare rolig: DU bliver en del af den 8%! 
For her er er 8 gode råd, til at hjælpe dig på vej, men du kan altid skive til mig, hvis krisen banker på døren, så bryder vi statistikken sammen !
Så i dag træffe du en beslutning du har udskudt længe. du sætter dig det mål du ønske længe. Drop tanken om at “Jeg kan nok ikke” eller “Så dårligt går det jo heller ikke…” Indstil dig på at du nu er en der holder aftaler med dig selv, at du fortjener dette. Det er dit liv og du har både ret til, og magt til, at tage ledelsen i dit eget liv til glæde for både dig og dine omgivelser.

Tænk over hvad det vil betyde for dig at nå dit hovedmål – hvad er udbyttet? Spørg dig selv igen og igen – og bliv ved ind til du har nået dit mål. Det er nemlig heri at selve motivationen ligger.
Vær ambitiøs, men ikke urealistisk. Start i det små og byg op. 
Mind dig selv om målet – og udbyttet. 
Sæt post-it sedler op, skriv det i din kalender, mail dig selv – HUSK at gøre en indsats hver dag.
Husk mange bække små giver en stor å. Får du tilbagefald så kom hurtigt op på hesten igen – selv med den allermindste positive handling. Så blev du bare lidt forsinket, men du er stadig på vej – og du er sej – og det er også dit liv om 2 måneder.

Klap dig selv på skulderen. 
Ros dig selv dagligt og opstil gerne en belønning når du er nået forskellige “milepæle” undervejs. Eks en ny bluse, en tur til frisøren
Vær til stede i nuet, drop dine tanker om hvordan du tidligere har haft fiaskoer eller tanker om hvad andre tror eller vil sige. Udvid nuet, tænk: “Hvad er det bedste der kan ske?” – og svar. Tænk: “Hvem er min nærmeste leder?” – og svar. Tænk:

“Hvad er jeg glad for lige nu?” – og svar.
Hold fast. Hjernen vil fortælle dig at det gamle er bedst og nemmest, og i hvert fald mere behageligt. Det gamle mønster vil føles mere trygt i den først tid. Men vid at du er på vej, at du har styringen og du ved måske allerede hvad dit næste mål eller drøm er. Og du vil opnår nye højder, mere på grund af forandringer mere end på trods af forandringer
Dejligst Fredag !!Henriette Søvind

 
 


Tilbage til oversigten