Kontakt os på Tlf. 31526010

Certificeret NLP Master practitioner med speciale i skyggesider og livsdesign

Trainer coachuddannelsen
med skyggesider & livsdesign som speciale 

Bliv certificeret Trainer coachuddannet med skyggesider & livsdesign som speciale hos Henriette Søvind

 

Tilmeld dig uddannelsen hos Henriette Søvind

Traineruddannelsen henvender sig til dig, der har taget en NLP og Master coachuddannelse med skyggesider & livsdesign som speciale  og som ønsker at arbejde mere med det, som du har lært og ønsker at gå et trin op ad trappen!

  • Du starter din rejse som master med at træne dig selv, samtidig med du lære andre denne livsmestring, så du udvikler din personlige måde at lede, undervise og holde foredrag på.
  • Du vil hver måned modtage en skriftlig selvrefleksion, så du kan se hvordan du flytter dig selv - samtidig med at du styrker dine evner som professionel NLP-coach.
  • Du vil rykke et trin op og får muligheden for at forme NLP’en, så den passer til dig og din målgruppe.
  • Du vil træne coachingens kunst med den dybeste respekt for det enkle menneske, ud fra hvor han/hun er og står.
  • Du vil lære alt om tillid, matching/mismatching, nudging, spejling, skyggesider og menneskets grundlæggende mindset. 
  • Du vil finde din egen personlige coaching-stil.
  • Du lærer at anvende dine færdigheder i NLP og skyggevejleder uddannelsen mere effektivt og sikkert. 


Til sidst møder du op til en skriftlig og mundtlig certificering og kan glæde dig over din professionelle titel.
Sidst men ikke mindst forbliver du en del af Trainer coach netværket.

UNDERVISNING
 

Næste hold starter februar 2024

Dato for undervisning:


Dagshold mandag fra kl. 9.00 - 13.00
20. februar, 20. marts, 17. april, 22. maj, 12. juni
 
Lørdagshold fra kl. 15.00 - 17.00
18. februar, 18. marts, 15. april, 20. maj. 10.juni

 

 

OM UDDANNELSEN


Trainer coachuddannelsen med skyggesider & livsdesign som speciale afsluttes med en skriftlig og mundtlig certificering. Denne certificering betyder, at du har gennemgået en mesterlære i livskundskab, transformation og coaching. I dit træningsforløb skal du coache mindst 6 dokumenterede sessions, før du kan gå op til din endelige personlige certificering. Når du har en Trainer coachuddannelsen med skyggesider & livsdesign som speciale, bliver du ikke blot en coach men en med adfærdsdesign som speciale. Du bliver derfor en af dem, som skoler og undervisningssteder går målrettet efter at have i deres team i henhold til faget livsmestring både på gulv og online.

Derudover vil du være en af de bedste Trainer coachuddannede med skyggesider & livsdesign som speciale, fordi du har været i mesterlære hos dig selv. Du har nemlig allerede arbejdet dybt med dig selv gennem både Coachuddannelsen med skyggesider & livsdesign som speciale og NLP og Master coachuddannelsen med skyggesider & livsdesign som speciale  Derfor ved du netop, hvordan livets mørke skygger kan laves om til succes og talent. Livsudvikling kommer nemlig af at tage sig af det liv, vi hver især har fået tildelt.

Når andre kommer til dig og ønsker din hjælp, vil du sikket kunne fører klienten hen mod succes igennem arbejdet med NLP’ens værktøjer, skyggesider og livsdesign. Som del af uddannelsespakken får du 6 undervisningsdage med 1 x 30 min. individuel coaching session via telefonen efter aftale og personlig sparring over nettet når det passer dig! 

Uddannelsen består af 5 moduler, som strækker sig over 6 måneder og afsluttes med eksamen. Her vil du blive uddannet skygge-coach og personlig livsdesigner. Du vil få evnen til at skabe balance mellem dit hjerte, din hjerne og i andres liv. Du vil få alle de redskaber og alt den viden, som du har brug for, så du kan designe dit eget liv med hjertet som drivkraft.

 

Eksamener:

Skriftlig eksamen: 
I dit træningsforløb skal du coache mindst 6 dokumenterede sessions, samt undervise elever på coachuddannelsen med skygger og livsdesign som speciale, før du kan gå op til din endelige personlige certificering. Eksamen består af skriftlige opgaver efter hvert modul, samt en mundtlig eksamen.
Du har 4 uger til at besvare opgaven, og spørgsmålene er alle relateret til undervisningen på de 5 moduler.
Du tildeles et flot kursusbevis med titlen Trainer NLP coachuddannelsen med skyggesider & livsdesign som speciale (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen).


Sted:
Stue online


Undervisere:
Undervisningen formidles af Henriette Søvind, som er uddannet NLP-Master - Trainer, livsdesign-coach, skyggevejleder/coach, kostvejleder & forfatter til bogen: Hvem ejer dig, det gør du!

 
 

Betal uddannelsen online:

Engangsbeløb:
Uddannelsen kan betales med et engangsbeløb på kr. 6.495.

Depositum og ratebetaling:
Der er mulighed for at betale uddannelsen i rater. Der indbetales 1. rate på kr. 1.998 ved tilmelding. Herefter 2 rater af 1.998 kr. pr. md., som du modtager opkrævning af via mail.
Samlet pris i alt ved ratebetaling kr. 6.792.

Tilmelding og betalingsmuligheder:  
Du tilmelder dig uddannelsen via hs@henriettesoevind.dk eller direkte til Henriette Søvind på tlf. 31 52 60 10. Du kan betale via MobilPay på 26759 eller via webshoppen. 

Fortrydelsesret: 
Vi følger forbrugeraftaleloven §18 ift. fortrydelsesretten, hvilket betyder, at der er 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse (betaling), til sluttidspunktet for mulig fortrydelse. Dog vil der være et administrationsgebyr på 850 kr.
 

Modul 1-2

På disse moduler arbejder vi med at forstå coaching og den fleksible samtale igennem skyggesider.
Du vil lære, hvordan du kan tilpasse spørgeteknikker, så du lettere kan flytte din klient, så de lettere kan komme i mål med deres livsdesign.

Vi vil arbejde med modeller, som øger opmærksomhed på forskelligheder, så du kan støtte den, du coacher helt optimalt. På den måde opnår de det, der er vigtigt for dem. Vi vil arbejde med din evne til at stille de rigtige spørgsmål, og finde de rigtige værktøjer, så din klient kan komme frem til sine egne evner, talenter og ressourcer.
Alt det der skal til for at skabe forandringen, finde den rigtige motivation og fastholde den - også når livsskyggesider banker på.

Du vil arbejde med din egen tilstand, så du kan være optimalt tilstede, når du coacher eller underviser, uden at komme til at overtage situationen eller blive klemt mellem to parter. Jeg vil vise dig andre coachingmodeller, der øger din evne til at coache og undervise på mange niveauer på samme tid, selvom du gang på gang møder dit eget spejl.

På skyggesider og livsstil uddannelsen lærte du at bruge NLP’ens-teknikker - på Master niveau skal du lære at kombinere dem og tænke langt mere organisk og navigere imellem teknikerne, som var det en leg. Du vil få kendskab til forskellen på coaching, vejledning, supervision og hvornår du skal bruge hvad.
 

Modul 3-4

Du vil træne din evne til at afkode menneskets psykologiske mønstre på grund af deres skyggesider  . Yderligere vil du træne at opsætte målsætning uden de vælter på trods af modstand og skabe forandring hos dem, der ønsker at komme op på en højere frekvens.

Det er altid når folk møder deres egen indre kritiker, at de bliver udfordret. Du skal derfor evne at opløse de overbevisninger der hæmmer dem. Derudover vil du få værktøjerne til at kunne lave en personlighedsprofil alene ved hjælp af samtaler. Du vil også komme i dybden med redskaber som mundelagsmønstre, kriterie-spin og metaprogrammer. Her igennem vil du tilegne dig de kompetencer og blive en ekspert på et bestemt område, som du ønsker og kunne arbejde med adfærdsdesign.

På disse moduler vil du virkelig få fat i dine egne overbevisninger, og ændre dem, der hæmmer dig, så du kan blive den coach, foredragsholder, underviser eller leder, du drømmer om.

Modul 5

På dette modul har vi sammensat de bedste teknikker, så du kan flytte det enkle menneske fra en uønsket tilstand - det vil også gælde grupper og teams.

Vi vil arbejde med, hvordan du allerbedst kan skabe den rigtige motivation og lede en gruppe hen imod et fælles mål, som mange har forskellige opfattelser af - og hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Her vil du finde roen til hviler i din rolle som coach, leder eller underviser, hvor du vil opdage at tekniker som metafor, 4-mat og mange flere, vil give folk mere og mere lyst til at lytte til dig!