Skyggevejleder-coach uddannelsen

Skyggevejleder-coach uddannelsen 

Bliv certificeret skyggevejleder-coach online, og hjælp dig selv og andre med personlig udvikling

 

Tilmeld dig uddannelsen hos Henriette Søvind

Jeg kan med stor fornøjelse præsentere dig for skyggevejleder-coach uddannelsen, der er en certificeret uddannelse med fokus på livsmestring og personlig udvikling. 

  • Vil du have en dybere balance i dine relationer, nære omgivelser og familieliv?
  • Vil du opleve indre ro, forståelse og tillid til dig selv?
  • Vil du turde at udleve dine drømme?
  • Vil du skabe dit livs manual med konkrete og effektive teknikker og redskaber?

Jeg er passioneret fortaler for, at alle skal have ret til at få den samme fred i hjertet som mig, og have mulighed for at kunne leve det liv, som de drømmer om, selvom livet har sine udfordringer, som jeg selv har mødt utallige gange. Derfor har jeg på baggrund af mine uddannelser og erfaringer skabt dette unikke og eksklusive uddannelseskoncept, hvor du kan skabe det liv, som du drømmer om og slutte fred med dine skyggesider - lyse som mørke!

VI STARTER OP I:

 

Opstart online:

NYE hold til  Januar 2021 
Torsdag fra 9:00 -12.30
7  januar,  28 januar, 25 februar, 25 marts, 22 april, 27 maj . eksamen uge 25

Torsdag fra 18:00-21:30 

7  januar,  28 januar, 25 februar, 25 marts, 22 april, 27 maj . eksamen uge 25

 


 

OM UDDANNELSEN
Skyggevejleder-coach uddannelsen er en 6 måneders livsudviklende uddannelse, som vil guide dig gennem fordybende processer med udgangspunkt i centrering i dig. Du vil lære dig selv at kende og skabe mening i dit liv. Processen vil udfolde sig gennem dette grundlæggende tankesæt omkring, hvordan skyggesider kan blive den største gave, du har fået med dig som barn. Uddannelsen vil hjælpe dig til at forstå dig selv og andre samt, hvordan vi undertrykker vores dårlige sider.

Du vil undervejs i forløbet forstå, hvorfor det er så svært at gå efter sine drømme og tro på sig selv i sit eget ego. Du vil yderligere lære at mestre teknikker inden for coaching, livsdesign, NLP og positiv psykologi. Du vil få mig som din personlige mentor under hele forløbet, og du vil samtidig blive medlem af en værdifuld og fortrolig online gruppe.

Så tag med på en opdagelsesrejse i din indre visdom – og bliv din egen skygge-coach. 

 

Eksamener:

Skriftlig eksamen: Eksamen består af en skriftlig opgave med 6 spørgsmål - et til hvert modul.
Du har 3 uger til at besvare opgaven, og spørgsmålene er alle relateret til undervisningen på de 6 moduler. Derudover vælger du hvilket mundtligt emne, som du gerne vil gå op i til eksamen.

Sted: 
Online over zoom.

Undervisere:
Undervisningen gives af Henriette Søvind, der er uddannet NLP-Master - Trainer, Livsdesign-coach, skyggevejleder/coach, kostvejleder & forfatter til bogen: Hvem ejer dig, det gør du!

 

 

Betal uddannelsen online:

Engangsbeløb:
Uddannelsen kan betales med et engangsbeløb på kr. normalpris 12.900.

Depositum og ratebetaling:
Der er mulighed for at betale uddannelsen i 6 rater. 1. rate på kr. 2.275,- betales ved tilmelding. Herefter 5 rater af kr. 2.275,-/md., som du modtager opkrævning af via mail.
Samlet pris i alt ved ratebetaling kr. 13.650,-.

Tilmelding og betalingsmuligheder:  
Du tilmelder dig uddannelsen via hs@henriettesoevind.dk eller direkte til Henriette Søvind på tlf. 31 52 60 10. Du kan betale via MobilPay på 26759 eller via webshoppen.

Fortrydelsesret: 
Vi følger forbrugeraftaleloven §18 ift. fortrydelsesretten, hvilket betyder, at der er 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse (betaling), til sluttidspunktet for mulig fortrydelse. Dog vil der være et administrationsgebyr på 500 kr.
 

Modul 1

Hvad er skygger?

Du vil lære, hvordan skyggesider er skabt, og hvordan de dannes tidligt i barndommen som dispositioner, der er uforenelige med den livsform eller det miljø, som man lever i. Du vil også lære, hvordan de optræder i kollektiv form.

Modul 2

Hvad er spejling og projektion?

På denne dag arbejder vi med, hvordan skyggesiderne kan manifestere sig i hverdagen som ubevidste handlinger eller fortalelser. Man projicerer ofte sine skyggesider over på andre personer. Denne projektion kan ske på såvel det personlige som det kollektive samfundsmæssigeplan ("Det er de andres skyld").

Modul 3

Lær at finde de mørke skyggesider - De mørke skygger er de sider af os selv, som vi har valgt ikke at være ved!

De mørke skygger er de sider, som du har tillagt negativ betydning, fordi du på et tidspunkt i livet har modtaget negativ respons på denne egenskab. Med andre ord – alt det, du ikke tør eller vil være ved. Mørke skygger opstår gennem hele livet dog primært i barndommen. På dette modul vil du finde ud af, at der også findes succes i mørke skygger, og du skal igennem mørket for at finde dit lys!

Modul 4

Lær at finde de lyse skyggesider

Her vil du finde din egen vej til mere livskvalitet og succes. Du lærer, hvordan andres styrke kan blive din styrke. De lyse skygger er de positive sider, som du ser i andre og måske beundrer eller ser op til. Du kan finde dem ved at mærke indad eller ved at kigge udad.
 

  • Hvad det er for en side du længes efter at have adgang til?
  • Hvad er det, du savner at være, som du var en gang?

For når du mærker det inde fra dit hjerte, kan du mærke din dybeste personlige længsel og det at turde at elske, være modig, være nærværende, være lidt for meget, være ambitiøs, være glad og lade sig selv komme først!

Modul 5

Integration af dine og andres skygger 

Integration optager og indsluser en mere eller mindre tilpasset og selvstændig del af helheden. At turde at være præcis som du er og slippe for at presse dig selv til at passe ind, leve op til andres forventninger eller idealer - at føle dig god nok, præcis som du er. Du skal give slip på, hvad andre tænker om dig, så du kan finde modet til at gøre det, du drømmer om. Du skal kunne hvile i dig selv og slippe for at søge andres accept, ros og anerkendelse. 

Brug dine (glemte) styrker og få adgang til din indre guide, når du oplever, det du drømmer om i livet. Når du integrerer dine skygger, får du lov til at vise alt det du er, uden du placerer, skyld, skam og fordomme mod dig selv.

Kerneværdier
Dine kerneværdier er dine vigtigste værdier. Hvis du ikke lever i overensstemmelse med dine personlige værdier, er du ikke autentisk. Det kan give anledning til manglende motivation og energi, og dit liv føles meningsløst, hvilken tit giver lyst til overspisning. Hvis du ikke følger dine personlige værdier, kommer du ofte til at handle i modstrid med dine inderste ønsker og behov. På sigt opbygges indre spændinger og konflikter, der saboterer din effektivitet, fremgang og livsglæde. Derfor vil vi på dette modul arbejde med kerneværdier.

Modul 6

Hvordan coacher vi andre i skyggesider? 

På denne dag vil vi gennemgå en skygge-coach, og I vil gå i grupper og øve jer! I vil lære at jeres skygger ikke er andres skygger. Vi vil lære vores helt nye Coach model med intriger og skygge-spørgsmål!

For at blive en autentisk og dygtig skyggevejleder/coach, skal du selv gennemgå alle 6 moduler selv på uddannelsen, og derfor forventes det at hvor du arbejder med de værktøjer I har lært mellem modulerne.