Kontakt os på Tlf. 31526010

Skygge- og livsdesigncoach uddannelsen

 Livsdesigncoach uddannelsen online

Bliv certificeret skygge- & livsdesigncoach i 2023, og hjælp dig selv og andre til udvikling på det personlige plan

Foregår via LIVE undervisning hjemme fra din stue, så du ikke mister følelsen af, at du sidder i et fysisk klasselokale. Der vil være mulighed for gruppearbejde, samt du kan stille alle de spørgsmål, som DU måtte have behov for.
 

Tilmeld dig uddannelsen hos Henriette Søvind

Livsdesign er for dig, der savner en dybere mening med dit liv, og som i det nye år vil lære at skabe dit drømmeliv. Det er til dig, der har et ønske om at kunne designe dit liv eller andres, præcis som du/de gerne vil have det. Og til dig, der drømmer om at udvikle dig og andre på det personlige plan. 
Du vil komme til at arbejde med dine og andres skyggesider, og hvad det er, der forhindrer dig i at følge din drøm og nå dine mål. 

Du vil finde ud af, hvad der er dit talent, og hvad det kan give dig adgang til. 
Du vil i 6 måneder blive undervist i livsdesign, skyggesider, coaching og de psykologiske barrierer. 
Du vil derigennem blive kvalificeret til at kunne coache andre i livsdesign og skyggesider.  
 

LIVE UNDERVISNING

Dato for LIVE undervisning:
Daghold tirsdag fra kl. 9.30 - 11.30 (gruppearbejde fra 11.30 - 12.30 efter eget valg)
10. januar, 7. februar, 7. marts, 4. april, 9. maj, 6. juni (mundtlig eksamen)
 
Aftenhold tirsdag fra 18.30 - 20.30 (gruppearbejde fra 20.30 - 21.30 efter eget valg)
10. januar, 7. februar, 7. marts, 4. april, 9. maj, 6. juni (mundtlig eksamen)
 
 

OM UDDANNELSEN


Som en del af uddannelsespakken får du 6 undervisningsdage

Uddannelsen er fordelt på 6 moduler, som strækker sig over 6 måneder 

Her vil du blive uddannet skyggecoach og personlig livsdesigner. Du vil få evnen til at skabe balance mellem dit hjerte og din hjerne i dit eget og andres liv. Derudover vil du få alle de redskaber og alt den viden, som du har brug for, for at du kan designe dit eget liv med hjertet som drivkraft og uden skyld og skam. 

 

Eksamener:

Der afholdes en mundtlig og en skriftlig eksamen. Den skriftlige eksamen består af afleveringer undervejs i uddannelsen. Den mundtlige eksamen foregår online.
Herefter tildeles der kursusbeviser med angivelse af “bestået” (ved bestået eksamen) eller “deltaget” (hvis du vælger ikke at gå til eksamen).Sted:
Hjemmefra din stue via zoom

Undervisere: 
Undervisningen foretages som udgangspunkt af Henriette Søvind, som er uddannet NLP-master & Trainer, livsdesigncoach, skyggevejleder og certificeret kostvejleder. Der kan også være andre dygtige undervisere, der alle er uddannet ved Henriette Søvind. Henriette er derudover også forfatter til bøgerne: “Hvem ejer dig, det gør du” og “Slank med chokolade” 
 

 
 

Betal uddannelsen online:

 

Engangsbeløb:
Uddannelsen kan betales med et engangsbeløb på 3.495.-kr.

Depositum og ratebetaling:
Der er mulighed for at betale uddannelsen i 4 rater. Der indbetales 1. rate på kr. 1.049,- ved tilmelding. Herefter 3 rater af kr. 1.049,- pr. md., du vil modtage opkrævning via mail.
Samlet pris i alt ved ratebetaling kr. 4.196,-
 

Tilmelding og betalingsmuligheder:  
Du tilmelder dig uddannelsen via hs@henriettesoevind.dk eller direkte til Henriette Søvind på tlf. 31 52 60 10. Du kan betale via MobilPay på 26759 eller via webshoppen. 

Fortrydelsesret: 
Vi følger forbrugeraftaleloven §18 ift. fortrydelsesretten, hvilket betyder, at der er 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse (betaling), til sluttidspunktet for mulig fortrydelse. Dog vil der være et administrationsgebyr på 850 kr.

Modul 1

Første dag starter vi med at lave livsdesign, så du kan begynde 2023 med at gå efter dine drømme, og finde frem til hvad det helt perfekte liv er for dig. 
Hvad er det, du gerne vil med dit liv? 
Vi skal kigge også på hvad skyggesider er? Hvorfor kan de stå i vejen for dit livsdesign. 
Vi vil også gå ind i hvordan skyggesider er skabt, og hvordan de dannes tidligt i barndommen. Du vil lære, hvordan de optræder i kollektiv form, således at en gruppe personer undertrykker følelser og væremåder, fordi de er uforenelige med det omgivende samfunds normer. 
 

 

Modul 2

På denne dag arbejder vi med, hvordan skyggesiderne kan manifestere sig i hverdagen som ubevidste handlinger eller fortalelser, og stå i vejen for at turde leve efter sine kærneværdier. Vi vil også arbejde med, hvordan man kommer til at projicere sine skyggesider over på andre personer, så hverdagen bliver fyldt op med stress og dårlig samvittighed.  


 
 

Modul 3

På dette modul vil du finde ud af, at der også findes succes i de mørke skygger, og du skal gennem dine mørke skyggesider for at turde gå efter det liv du drømmer om eller længes efter, det kan være alt fra nyt job til at rejse jorden rundt, at vælge blot at arbejde 20 timer ugen, eller bo simpelt fordi frihed betyder alt for dig.

 
 

Modul 4

Her arbejder vi med den side af dig selv, du længes efter at have adgang til, og hvordan du finder  dine lyse skyggesider? 
Hvilke udfordringer står der i vejen, for at du tør gå efter dine drømme? 
På dette modul vil du også finde din egen vej til mere livskvalitet og succes, og lære hvordan andres styrke kan blive din styrke. Vi vil arbejde med dit talent, som måske er blevet glemt eller gemt væk. 


 

 

Modul 5

Her arbejder vi med integration af dine skygger og livsdesign. 
Føler du dig god nok, præcis som du er?
Du lærer at være ligeglad med, hvad andre tænker om dig, så du kan finde modet til at gøre det, du drømmer om. 
Efter dette modul vil du kunne hvile mere i dig selv, uden først at søge andres accept og efterfølgende ros og anerkendelse. Du vil også gennem dette modul, lære at turde gå efter dine drømme. 
Du vil få modet til at integrere dit livsdesign og holde fast i det. 

 
 

Modul 6

Hvordan coacher vi andre i livsdesign og skyggesider? Og hvor meget har vores mindset at sige? 
Her vil du lære om forskellige coaching modeller og metoder 
Du vil lære at præcis dit livsdesign ikke er andres, og der findes ikke to som er ens. 
Du vil lære, at ved at bo i dig selv, kan du som coach flytte andre. 
Her lærer du, hvordan du som coach har ansvar for processen i en coaching samtale, via en mundtlig eksamen.