Kontakt os på Tlf. 31526010

Bliv certificeret NLP practitioner med speciale i skyggesider & livsdesign

...og lær at hjælpe dig selv og andre med personlig udvikling.

 

Tilmeld dig uddannelsen hos Henriette Søvind

En uddannelse hvor du ikke kun bliver uddannet NLP practitioner, men også får indsigt i hvorfor vi ikke altid når vores ønskemål, igennem arbejdet med skyggesider og livsdesign. Det er en helt unik sammensat uddannelse, hvor vi har taget et trin op ad coachtrappen og ser på det hele menneske. Uddannelsen er både til dig, der vil være coach, og til dig der gerne vil på en fantastisk selvudviklingsrejse.


På NLP practitioner med speciale i skyggesider og livsdesign holder vi fokus på, at du bliver en dygtig menneskekender, bliver mester i at se de blinde vinkler, og lære hvordan du kan flytte andre med nudging.
Ønsker du at blive certificeret NLP practitioner med speciale i skyggesider og livsdesign, er det nu du skal melde dig til. Der er begrænsede pladser så skynd dig, hvis du gerne vil på den vildeste rejse med personlig udvikling.
 

Jeg har gennem de sidste 13 år arbejdet med NLP (Neurolingvistisk programmering), skyggesider og livsdesign. Og jeg kan nu med stor fornøjelse præsentere dig for NLP som er en certificeret uddannelse med fokus på livsmestring og personlig udvikling. 

  • Vil du have en dybere balance i dine relationer, nære omgivelser og familieliv?
  • Vil du opleve indre ro, forståelse
  • Vil du turde at udleve dine drømme? og tillid til dig selv?
  • Vil du turde at udleve dine drømme?
  • Vil du skabe dit livs manual med konkrete og effektive teknikker og redskaber?
Jeg er passioneret fortaler for, at alle skal have ret til at få den samme fred i hjertet som mig og have mulighed for at kunne leve det liv, de drømmer om, selvom livet har sine udfordringer, som jeg selv har mødt utallige gange. Derfor har jeg på baggrund af mine uddannelser og erfaringer skabt dette unikke og eksklusive uddannelseskoncept, hvor du kan skabe det liv, du drømmer om og slutte fred med dine skyggesider - lyse som mørke. Herved lærer du hvordan du og andre kan flyttes med adfærdsdesign!

Du vil finde dine personlige styrker og lære at udnytte dem optimalt.
  • Du vil finde drivkraften – din passion – lykkefølelsen i dit liv
  • Du vil fjerne blokeringer, der forhindrer dig i at komme videre igennem dine mørke skyggesider og gøre dem til lyse sider
  • Du vil opdage, at nudging ikke kun kan få dig til at lytte dig lidt, det kan også være altafgørende for adfærdsændring
  • Du vil skabe balance på det personlige, familiemæssige og arbejdsmæssige plan, så du kan skabe dit og andres drømmeliv.

LIVE UNDERVISNING
 

Undervisningsdage:
Du må skifte mellem holdene, som det nu passer dig bedst. Så er du eksempelvis tilmeldt aftenholdet, men passer tidspunktet ikke en af gangene, må du hoppe med på dagholdet i stedet for, og omvendt.
 
 
Forår 2024: 
Daghold mandage fra klokken 10.00 - 13.00
8. januar, 5. februar, 4. marts, 8. april, 13. maj, 24. juni, 26. august &
16. september.

Aftenhold mandage fra klokken 18.00 - 21.00
8. januar, 5. februar, 4. marts, 8. april, 13. maj, 24. juni, 26. august &
​16. september.Undervisningen foregår live hjemme fra din stue, så du ikke mister følelsen af, at du sidder i et fysisk klasselokale. Her er der mulighed for gruppearbejde, og du kan stille alle de spørgsmål, som DU måtte have behov for.
 
 

OM UDDANNELSEN

Uddannelsen består af 8 moduler, som strækker sig over 5 måneder og afsluttes med eksamen. Her vil du blive uddannet skyggecoach og personlig livsdesigner. Du vil få evnen til at skabe balance mellem dit hjerte, din hjerne og i andres liv. Du vil få alle de redskaber og alt den viden, som du har brug for, så du kan designe dit eget liv med hjertet som drivkraft uden skyld og skam.

Når du tager en NLP practitioner med speciale i skyggesider og livsdesign, vil du tage en livsudviklende uddannelse, som vil guide dig gennem fordybende processer med udgangspunkt i centrering i dig. Du vil lære dig selv at kende, og dermed skabe mening i dit liv. Processen vil udfolde sig, gennem dette grundlæggende tankesæt omkring, hvordan skyggesider kan blive den største gave, du har fået med dig som barn. Du vil opdage, at vi kan flytte mennesker til nye højder igennem adfærdsdesign, ved at kigge på det, som det er, i stedet for hvad vi vil have det til at være.

Du vil undervejs i forløbet forstå, hvorfor det er så svært at gå efter sine drømme og tro på sig selv i sit eget ego. Du vil yderligere lære at mestre teknikker inden for coaching, adfærdsdesign, NLP og positiv psykologi. Du vil opdage, at nudging ikke kun kan få dig til at flytte dig lidt, det kan også være altafgørende for adfærdsændring.
Du vil skabe balance på det personlige, familiemæssige og arbejdsmæssige plan, så du kan skabe dit og andres drømmeliv.
Du vil samtidig blive medlem af en værdifuld og fortrolig online gruppe.


Tag med på en opdagelsesrejse i din indre visdom – og bliv din egen skygge-coach.

 

Eksamen:

Der afholdes en mundtlig og en skriftlig eksamen efter endt uddannelse. Den mundtlige eksamen foregår online og i grupper.
Herefter tildeles der kursusbeviser med angivelse af “bestået” (ved bestået eksamen) eller “deltaget” (hvis du vælger ikke at gå til eksamen).


Sted:
Hjemme fra din stue.

Undervisere:
Undervisningen foretages som udgangspunkt af Henriette Søvind, som er uddannet NLP-master & Trainer, livsdesigncoach, skyggevejleder og certificeret kostvejleder, samt adfærdsdesigner. Det vil primært være Henriette der underviser, der kan dog være andre undervisere, de vil alle være uddannet ved Henriette Søvind. Derudover er hun også forfatter til bøgerne: “Hvem ejer dig, det gør du” og “Slank med chokolade”.
 

 
 

Betal uddannelsen online:

Engangsbeløb:
Uddannelsen kan betales med et engangsbeløb på kr. 6.495.

Depositum og ratebetaling:
Der er mulighed for at betale uddannelsen i 4 rater. Der indbetales 1. rate på kr. 1.998 ved tilmelding. Herefter 3 rater af 1.998 kr. pr. md., som du modtager opkrævning af via mail.
Samlet pris i alt ved ratebetaling kr. 6.792.

Tilmelding og betalingsmuligheder:  
Du tilmelder dig uddannelsen via hs@henriettesoevind.dk eller direkte til Henriette Søvind på tlf. 31 52 60 10.
Du kan betale via MobilPay på 26759 eller via webshoppen. 

Fortrydelsesret: 
Vi følger forbrugeraftaleloven §18 ift. fortrydelsesretten, hvilket betyder, at der er 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse (betaling), til sluttidspunktet for mulig fortrydelse. Dog vil der være et administrationsgebyr på 875 kr.
 

Modul 1

Første dag starter vi med at arbejde med forudsætninger. På den måde skaber vi en positiv ramme om vores arbejde som coaches, og sætter fokus på ressourcer og ikke begrænsninger i mennesker.

Vi skal også lære om målsætning og kigge på om målene er 100% påvirkelige eller delvist påvirkelige. Vi skal lære, hvorfor det er så vigtigt, hvordan du formulerer dine mål, og hvordan du laver den perfekte målsætning, der sørger for at du kommer i mål.
 

Modul 2

Her vil du få kendskab til, hvordan du gennem NLP-værktøjerne øjenbevægelser, kalibrering, rapport og den rigtige feedback kan hjælpe et andet menneske til at se verden med nye øjne.
Vi skal lære om vores laveste jeg, ved at finde dét, får vi kontakt med alt det vi ikke kan være med.
Vi vil også lære om aktiv lytning og hvad det kan gøre for en coaching.
Denne dag laver vi også livsdesign, hvor du finder frem til det helt perfekte liv for dig.
Hvad er dit livsdesign, og hvad er det du går og drømmer om, som du ikke kan få fat i?
Hvorfor er det, at du ikke rigtig kan komme i gang? Og hvad er din målsætning?
Hvad er det, du gerne vil med dit liv?
Vi skal kigge på hvad skyggesider er? Hvorfor kan de stå i vejen for mit livsdesign, eller hvorfor kan de være en gave til at nå mine mål? 
At se verden med nye øjne og hvordan vi igennem et filter ser vores virkelighed, ud fra hvad vi har oplevet, og hvilken adfærd vi selv har fået ros for.


 

Modul 3


Du vil lære, hvorfor vi ofte projicere vores skyggesider over på andre personer, og hvorfor vi ikke kommer til at leve det liv, som vi drømmer om. Derfor er der desværre mange, som tror, at det er de andres skyld, at deres drømme ikke går i opfyldelse.
På dette modul vil du også lære NLP-værktøjer som submodaliteter, som er vores måde at anskue verden på. Ved hjælp af teknikker kan vi ændre vores submodaliteter.
Vi gennemgår også SMART modellen som er et fantastisk redskab indenfor coaching.


Kerneværdier
Vi skal arbejde med at finde dine kerneværdier, som er dine vigtigste værdier. Hvis du ikke lever i overensstemmelse med dine kerneværdier, er du ikke autentisk. Det kan give anledning til manglende motivation og energi, og dit liv føles meningsløst. Hvis du ikke følger dine kerneværdier, kommer du ofte til at handle i modstrid med dine inderste ønsker og behov. På sigt opbygges indre spændinger og konflikter, der saboterer din effektivitet, fremgang og livsglæde.
Du vil også få kendskab til NLP-modellerne Sleight of mouth, sproglige forudsætninger og repræsentationssystemerne.
 

Modul 4

Vi skal arbejde med at finde dine kerneværdier, som er dine vigtigste værdier. Hvis du ikke lever i overensstemmelse med dine kerneværdier, er du ikke autentisk. Det kan give anledning til manglende motivation og energi, og dit liv føles meningsløst. Hvis du ikke følger dine kerneværdier, kommer du ofte til at handle i modstrid med dine inderste ønsker og behov. På sigt opbygges indre spændinger og konflikter, der saboterer din effektivitet, fremgang og livsglæde.
Du vil også få kendskab til NLP-modellerne Sleight of mouth, sproglige forudsætninger og repræsentationssystemerne.

Modul 5

På dette modul lærer du at finde de mørke skyggesider og adfærden bag dem.
De mørke skygger er de sider, du har tillagt negativ betydning, fordi du på et tidspunkt i livet har modtaget negativ respons på denne egenskab.
Med andre ord – alt det, du ikke tør eller vil være ved. Mørke skygger opstår nemlig gennem hele livet - dog primært i barndommen.
Hvad er adfærdsdesign, og hvordan laver vi en forandring, der passer til de mennesker der skal forandres? Hvordan arbejder vi med adfærdsdesign?
Du vil også lære, at adfærd kan optræde i kollektiv form, således at en gruppe personer undertrykker følelser og væremåder, fordi de er uforenelige med det omgivende samfunds normer.
Lær at finde de lyse skyggesider og gå direkte efter succes.
Her vil du finde din egen vej til mere livskvalitet og succes, og især hvordan andres styrke kan blive din styrke! De lyse skygger er de positive sider, som du ser i andre, og måske beundrer eller ser op til. Hvilken side længes du efter at have adgang til? Savner du at være den, du var engang?
For når du mærker det inde fra i dit hjerte, kan du mærke din dybeste personlige længsel. Det at turde elske, være modig, nærværende, lidt for meget, smuk, ambitiøs, glad og lade sig selv komme først, og hvordan du ved at skifte adfærd kan få alt det, du drømmer om!

Modul 6

Opfattelsespositioner og metaprogrammer
Her vil vi bruge værktøjer fra NLP som metaprogrammer, der er betegnelsen for de overordnede  sindsprocesser, ud fra hvad vi oplever, sanser og handler, og som danner en del af vores personlighed.