Bliv certificeret mastercoach i skyggesider & livsdesign

...og lær at hjælpe dig selv og andre med personlig udvikling.

 

Tilmeld dig uddannelsen hos Henriette Søvind

Som mastercoach bygger du videre på den coachuddannelse du allerede har, så du kommer på masterniveau.
På Mastercoachuddannelsen holder vi fokus på, at du bliver en dygtig menneskekender, bliver mester i at se de blinde vinkler, og lære hvordan du kan flytte andre med nudging.
Ønsker du at blive certificeret mastercoach i skyggesider og livsdesign, er det nu du skal melde dig til. Der er begrænsede pladser så skynd dig, hvis du gerne vil på den vildeste rejse med personlig udvikling.
 

Jeg har gennem de sidste 12 år arbejdet med NLP (Neurolingvistisk programmering), skyggesider og livsdesign. Og jeg kan nu med stor fornøjelse præsentere dig for mastercoach uddannelsen i skyggesider og livsdesign, som er en certificeret uddannelse med fokus på livsmestring og personlig udvikling. 

 • Vil du have en dybere balance i dine relationer, nære omgivelser og familieliv?
 • Vil du opleve indre ro, forståelse
 • Vil du turde at udleve dine drømme? og tillid til dig selv?
 • Vil du turde at udleve dine drømme?
 • Vil du skabe dit livs manual med konkrete og effektive teknikker og redskaber?
Jeg er passioneret fortaler for, at alle skal have ret til at få den samme fred i hjertet som mig og have mulighed for at kunne leve det liv, de drømmer om, selvom livet har sine udfordringer, som jeg selv har mødt utallige gange. Derfor har jeg på baggrund af mine uddannelser og erfaringer skabt dette unikke og eksklusive uddannelseskoncept, hvor du kan skabe det liv, du drømmer om og slutte fred med dine skyggesider - lyse som mørke. Herved lærer du hvordan du og andre kan flyttes med adfærdsdesign!

Du vil finde dine personlige styrker og lære at udnytte dem optimalt.
 • Du vil finde drivkraften – din passion – lykkefølelsen i dit liv
 • Du vil fjerne blokeringer, der forhindrer dig i at komme videre igennem dine mørke skyggesider og gøre dem til lyse sider
 • Du vil opdage, at nudging ikke kun kan få dig til at lytte dig lidt, det kan også være altafgørende for adfærdsændring
 • Du vil skabe balance på det personlige, familiemæssige og arbejdsmæssige plan, så du kan skabe dit og andres drømmeliv.

LIVE UNDERVISNING

Efterår 2022

Undervisningsdage: 

Dagshold onsdage fra klokken 9.00 - 12.00

31. august, 14. september, 28. september, 12. oktober, 26. oktober, 9. november, 23. november og 7. december
Aftenhold onsdage fra klokken 18.00 – 21.00
31. august, 14. september, 28. september, 12. oktober, 26. oktober, 9. november, 23. november og 7. december
Weekendhold fra klokken 9.00 - 12.00
3. og 4. september, 22. og 23. oktober, 12. og 13. november, og 17. og 18. december

(Vi er MAX 25 på hver hold)
 

OM UDDANNELSEN

Uddannelsen består af 6 moduler, som strækker sig over 6 måneder og afsluttes med eksamen. Her vil du blive uddannet skygge-coach og personlig livsdesigner. Du vil få evnen til at skabe balance mellem dit hjerte, din hjerne og i andres liv. Du vil få alle de redskaber og alt den viden, som du har brug for, så du kan designe dit eget liv med hjertet som drivkraft uden skyld og skam.

Når du er mastercoachuddannelsen i skygger og livsdesign, vil du tage en livsudviklende uddannelse, som vil guide dig gennem fordybende processer med udgangspunkt i centrering i dig. Du vil lære dig selv at kende og dermed skabe mening i dit liv. Processen vil udfolde sig gennem dette grundlæggende tankesæt omkring, hvordan skyggesider kan blive den største gave, du har fået med dig som barn. Du vil opdage, at vi kan flytte mennesker igennem adfærdsdesign til nye højder ved at kikke på det, som det er, i stedet for hvad vi vil have det til at være.

Du vil undervejs i forløbet forstå, hvorfor det er så svært at gå efter sine drømme og tro på sig selv i sit eget ego. Du vil yderligere lære at mestre teknikker inden for coaching, adfærdsdesign, NLP og positiv psykologi. Du vil få mig som din personlige mentor under hele forløbet, og du vil samtidig blive medlem af en værdifuld og fortrolig online gruppe.

Tag med på en opdagelsesrejse i din indre visdom – og bliv din egen skygge-coach.

 

Eksamener:

Skriftlig eksamen: tilmeldes og udleveres en måned før mundtlig eksamen.
Eksamen består af en skriftlig opgave  - til hvert modul. Plus NLPens værktøjer. Du har 4 uger til at besvare opgaven, og spørgsmålene er alle relateret til undervisningen på de 6 moduler.

Sted:
Hjemme fra din stue.

Undervisere:
Undervisningen formidles af Henriette Søvind, som er uddannet NLP-Master - Trainer, adfærdsdesign og livsdesign-coach, skyggevejleder, kostvejleder & forfatter til bogen: “Hvem ejer dig, det gør du” og “Slank med chokolade!”

 
 

Betal uddannelsen online:

Engangsbeløb:
Uddannelsen kan betales med et engangsbeløb på kr. 6.495.

Depositum og ratebetaling:
Der er mulighed for at betale uddannelsen i 4 rater. Der indbetales 1. rate på kr. 1.998 ved tilmelding. Herefter 3 rater af 1.998 kr. pr. md., som du modtager opkrævning af via mail.
Samlet pris i alt ved ratebetaling kr. 6.792.

Tilmelding og betalingsmuligheder:  
Du tilmelder dig uddannelsen via hs@henriettesoevind.dk eller direkte til Henriette Søvind på tlf. 31 52 60 10. Du kan betale via MobilPay på 26759 eller via webshoppen. 

Fortrydelsesret: 
Vi følger forbrugeraftaleloven §18 ift. fortrydelsesretten, hvilket betyder, at der er 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse (betaling), til sluttidspunktet for mulig fortrydelse. Dog vil der være et administrationsgebyr på 850 kr.
 

Modul 1

Første dag starter vi med adfærdsdesign, hvor vi finder frem til det helt perfekte liv for dig.
 

 • Hvordan arbejder vi med adfærdsdesign?
 • Hvordan du kan lave dit eget livsdesign?
 • Hvordan du får fat i det, du går og drømmer om?
 • Hvordan du kan nudge dig selv, til at komme tættere på dit mål?
 • Hvad er det, du gerne vil med dit liv?
 • Hvad er din identitet/egen tilstand?
 • Hvordan får vi andre til at flytte sig med nudging?
 • Vi vil også komme ind på områder som:
 • Hvad er coaching, og hvad er det ikke?
 • Coachrollen
 • Hvad er adfærdsdesign og nudging?
 

Du vil også lære, at adfærd kan optræde i kollektiv form, således at en gruppe personer undertrykker følelser og væremåder, fordi de er uforenelige med det omgivende samfunds normer.


Modul 2

At se verden med nye øjne og hvordan vi igennem et filter ser vores virkelighed, ud fra hvad vi har oplevet, og hvilken adfærd vi selv har fået ros for.
Du vil du få kendskab til, hvordan du gennem øjenbevægelser, kalibrering, rapport og den rigtige feedback kan hjælpe et andet menneske til at se verden med nye øjne.

Her vil vi belyse, hvordan vi finder dit talent, og hvordan får du mest ud af dine styrker?
Du vil arbejde med, hvordan skyggesiderne kan manifestere sig i hverdagen som ubevidste handlinger eller fortalelser.
Du vil lære, hvorfor vi ofte projicere vores skyggesider over på andre personer, og hvorfor vi ikke kommer til at leve det liv, som vi drømmer om. Derfor er der desværre mange, som tror, at det er de andres skyld, at deres drømme ikke går i opfyldelse.

Her vil vi igen kigge på, hvordan vi igennem adfærdsdesign lettere kan flytte os fra vores fastlåste vaner.
 

Modul 3


Hvordan kan skyggesider manifestere sig i hverdagen, og hvordan flytter vi mennesker fra deres negative handlinger mod positive handlinger med adfærdsdesign?
Ofte projicerer man sine skyggesider over på andre personer. Denne projektion kan ske på såvel det personlige som det kollektive- og samfundsmæssige plan.

Kerneværdier
Dine kerneværdier er dine vigtigste værdier. Hvis du ikke lever i overensstemmelse med dine personlige værdier, er du ikke autentisk. Det kan give anledning til manglende motivation og energi, og dit liv føles meningsløst, hvilken tit giver lyst til overspisning. Hvis du ikke følger dine personlige værdier, kommer du ofte til at handle i modstrid med dine inderste ønsker og behov. På sigt opbygges indre spændinger og konflikter, der saboterer din effektivitet, fremgang og livsglæde. Derfor vil vi på dette modul arbejde med kerneværdier.
På dette modul, lærer du også at finde de mørke skyggesider og adfærden bag dem.
De mørke skygger er de sider af os selv, som vi har valgt ikke at være ved!
De mørke skygger er de sider, du har tillagt negativ betydning, fordi du på et tidspunkt i livet har modtaget negativ respons på denne egenskab.

Med andre ord – alt det, du ikke tør eller vil være ved. Mørke skygger opstår nemlig gennem hele livet - dog primært i barndommen.
På dette modul vil du finde ud af, at der også findes succes i mørke skygger, og du skal igennem mørket for at finde dit lys! Du vil finde ud af, hvad der gør, at du ikke kommer ordentligt i gang med at leve det liv, som vil gøre dig glad og give dig succes!

Modul 4

NLP-værktøjer

Ved at få kendskab til NLP-værktøjer og begreber som reframing (at vende negative sætninger til positiv chunking) lærer du, hvordan du får gjort de sorte skygger og negative tanker mindre, og hvordan du kan gøre de lyse større.
Vi kommer til at arbejde med vanebrydning, og hvordan vi kan arbejde med de 7 indre konflikter, og hvordan vi igennem adfærdsdesign kan få en hel befolkning til at rykke sig.
Lær at finde de lyse skyggesider og gå direkte efter succes.

Her vil du finde din egen vej til mere livskvalitet og succes, og især hvordan andres styrke kan blive din styrke! De lyse skygger er de positive sider, som du ser i andre, og måske beundrer eller ser op til. Du kan finde dem ved at mærke indad eller ved at kigge udad.
Hvilken side længes du efter at have adgang til?
Savner du at være den, du var engang?

For når du mærker det inde fra i dit hjerte, kan du mærke din dybeste personlige længsel. Det at turde elske, være modig, nærværende, lidt for meget, smuk, ambitiøs, glad og lade sig selv komme først, og hvordan du ved at skifte adfærd kan få alt det, du drømmer om!

Modul 5

Gemte talenter

På dette modul vil du kunne finde ud af, hvad du har stort talent for, som er blevet gemt væk eller overset, og hvad der skal til, for at du tør at vise det frem! Her vil vi bruge værktøjer fra NLP som de Logiske Niveauer, Meta model, og hvordan vi angriber en lys skygge og gennem adfærdsdesign kan flytte os hen imod det liv, som vi altid har drømt om eller den karriere, vi altid har drømt om.

Vi vil også arbejde med nudging, som er et værktøj til adfærdsforandring. Et 'nudge' er et kærligt puf i den rigtige retning, og det handler om, at gøre det rigtigt på den nemmeste måde for dig og dine klienter.
Integration af dit adfærdsdesign og skyggesider
Integration er altafgørende. Det er nemlig kun via handling, det etableres. Integration optages eller indsluses, som en mere eller mindre tilpasset eller selvstændig del af helheden. At turde være præcis som du er, og slippe for at presse dig selv, til at passe ind, eller leve op til andres forventninger eller idealer.

Modul 6

Livsdesign-strategier

Du vil nu kunne bruge dine (glemte) styrker og få adgang til din indre guide, så du opnår det, som du drømmer om i livet. Når du har integreret dit livsdesign og holder fast i det, får du lov til at være alt det, du er, uden du placerer skyld, skam og fordomme mod dig selv.

Vi vil arbejde med strategier, hvor du kan forhandle med dig selv, så du kan lave dit drømmelivsdesign gennem Disney-modellen, og hvordan du udarbejder adfærdsdesign
Her vil vi arbejde med, hvordan vi flytter andre med adfærdsdesign, og hvordan vi coacher andre i, hvad deres enlig mål i livet er.
På denne dag vil vi gennemgå en coaching.

Du vil lære at dit livsdesign ikke er andres, og der findes ikke to, som er ens. Du vil lære, at ved at bo i dig sig selv, kan du som coach flytte andre.
Vi vil arbejde med SMART-MODELLEN med integrerede livsdesign og spørgsmål!

Du vil lære vores helt nye Coach-model med intriger og adfærdsspørgsmål.