Certificeret NLP-practitioner med skyggesider og livsdesign som speciale

Certificeret NLP-practitioner med skyggesider & livsdesign

Bliv certificeret NLP-practitioner med skyggesider og livsdesign som speciale hos Henriette Søvind

 

Tilmeld dig uddannelsen hos Henriette Søvind

Bliv certificeret NLP-practitioner med skyggesider & livsdesign som speciale. Ja du læste rigtigt! Du får alle tre uddannelser under et tag i samme hug. 

Jeg har gennem de sidste 11 år arbejdet med NLP (Neurolingvistisk programmering), skyggesider, livsdesign. Hver gang jeg har taget en af uddannelserne, så har jeg manglet noget fra de to andre uddannelser, derfor har jeg valgt at lave en uddannelse med alle tre uddannelser i et hug, så du kan blive en af landets bedste coach.

 • Du vil finde dine personlige styrker, og lære at udnytte dem optimalt
 • Du vil finde drivkraften – din passion – lykkefølelsen i dit liv
 • Du vil fjerne blokeringer, der forhindrer dig i at komme videre igennem dine mørke skyggesider og gøre dem til din ven
 • Du vil skabe balance på det personlige-, familiemæssige- og arbejdsmæssige plan, så du kan skabe dit og andres dømmeliv.

AALBORG:

Weekendhold:
30/31 januar, 27/28 februar , 27/28 marts,
24/25 april, 29/30 maj & 20 juni .    

Eksamen afholdes d. 16/17 august  

Daghold:

6/7 Januar , 3/4 Februar, 3/4 Marts,  14/15 April, 20 Maj og 19/20 Juni.

Eksamen afholdes 18/19 august ..

OM UDDANNELSEN

Som del af uddannelsespakken får du 11 undervisningsdage fra kl. 9:00 - 17:00 

Uddannelsen består af 12 moduler, som strækker sig over 6 måneder og afsluttes med eksamen. Her vil du blive uddannet skygge-coach og personlig livsdesigner. Du vil få evnen til at skabe balance mellem dit hjerte, din hjerne og i andres liv. Du vil få alle de redskaber og alt den viden, som du har brug for, så du kan designe dit eget liv med hjertet som drivkraft og uden skyld og skam.

Når du er NLP- practitioner med skyggesider & livsdesign som speciale, er du ikke blot endnu en coach. Du bliver en coach, som kan mestre at lave livsdesign og fjerne de skyggesider, der forhindre kunden i at holde fast i målet, fordi du har været i lære hos dig selv. Det er en uddannelse, som giver dig redskaber, udvikling og viden i præcis det omfang, som du mener, at du har brug for. Jeg vil med andre ord lade det være helt op til dig, hvilket udbytte du vil have ud af forløbet. Om du vil bruge det til at forstærke dig selv, eller om du vil bruge det til at kunne hjælpe andre med at designe deres liv. Det er op til dig, og du skal vælge det, som du brænder mest for.

 

Eksamener:

Skriftlig eksamen: Udleveres en måned før mundtlig eksamen.
Eksamen består af en skriftlig opgave med 12 spørgsmål - et til hvert modul. plus NLPens værktøjer 
Du har 4 uger til at besvare opgaven, og spørgsmålene er alle relateret til undervisningen på de 11 moduler.

Du tildeles et flot kursusbevis med titlen certificeret NLP-practitioner med skyggesider & livsdesign som speciale (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen).

Sted:
Kaffe Fair Strandvejen ,Strandvejen 19. 9000 Aalborg 

Undervisere:
Undervisningen formidles af Henriette Søvind, som er uddannet NLP-Master - Trainer, livsdesign-coach, skyggevejleder/coach, kostvejleder & forfatter til bogen: Hvem ejer dig, det gør du!

Der vil være kaffe/the og nødder og chokolade på alle kursusdage.

 
 

Betal uddannelsen online:

Engangsbeløb:
Uddannelsen kan betales med et engangsbeløb på kr. 21.500.

Depositum og ratebetaling:
Der er mulighed for at betale uddannelsen i rater. Der indbetales et depositum på kr. 2.500 samtidigt med 1. rate på kr. 2.550 ved tilmelding. Herefter 7 rater af 2.550 kr. pr. md., som du modtager opkrævning af via mail.
Samlet pris i alt ved ratebetaling kr. 22.900.

Tilmelding og betalingsmuligheder:  
Du tilmelder dig uddannelsen via hs@henriettesoevind.dk eller direkte til Henriette Søvind på tlf. 31 52 60 10. Du kan betale via MobilPay på 26759 eller via webshoppen. 

Fortrydelsesret: 
Vi følger forbrugeraftaleloven §18 ift. fortrydelsesretten, hvilket betyder, at der er 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse (betaling), til sluttidspunktet for mulig fortrydelse. Dog vil der være et administrationsgebyr på 750 kr.
 

Modul 1

Først dag starter vi med livsdesign, hvor vi finder frem til det helt perfekt liv for dig.
 

 • Hvad er dit livsdesign?
 • Hvad er det du går og drømmer om, som du ikke kan få fat i?
 • Hvorfor er det lige, at du ikke rigtig kan komme i gang?
 • Hvad er din målsætning - Hvad er det, du gerne vil med dit liv?
 • Hvad er din identitet/egen tilstand?
 

Vi vil også komme ind på områder som: 
 

 • Historie & forudsætninger for NLP
 • Hvad er coaching, og hvad er det ikke?
 • Coachrollen

Modul 2

Hvad er skyggesider, og hvorfor kan de stå i vejen for dit livsdesign?

På dette modul vil du vil lære, hvordan skyggesider er skabt, og hvordan de dannes tidligt i barndommen, som dispositioner der er uforenelige med den livsform eller det miljø, som man lever i. Du vil også lære, hvordan de optræder i kollektiv form, således at en gruppe personer undertrykker følelser og væremåder, fordi de er uforenelige med det omgivende samfunds normer.

Modul 3

At se verden med nye øjne

Du vil du få kendskab til, hvordan du gennem øjnebevægelser, kalibrering, rapport og den rigtig feedback kan hjælpe et andet menneske til at se verden med nye øjnene! 

Modul 4

Hvad er dit talent, og hvordan får du mest ud af det?

Du vil arbejde med, hvordan skyggesiderne kan manifestere sig i hverdagen som ubevidste handlinger eller fortalelser. Du vil ofte projicere dine skyggesider over på andre personer. Derfor kommer vi ikke til at leve det liv, som vi drømmer om. Derfor er der desværre mange, som tror, at det er de andres skyld at deres drømme ikke går i opfyldes.

Vi vil finde dit talent.

Modul 5

Hvordan kan skyggesider manifestere sig i hverdagen?

På denne dag arbejder vi med, hvordan skyggesiderne, kan manifestere sig i hverdagen som ubevidste handlinger eller fortalelser. Ofte projicerer man sine skyggesider over på andre personer. Denne projektion kan ske på såvel det personlige som det kollektive- og samfundsmæssigeplan. Vi finder dine personlige værdier og sproglige forudsætninger.

Modul 6

Her lærer du at finde de mørke skyggesider.
 

 • De mørke skygger, er de sider af os selv, som vi har valgt ikke at være ved!
 • De mørke skygger er de sider, du har tillagt negativ betydning, fordi du på et tidspunkt i livet har modtaget negativ respons på denne egenskab.

Med andre ord – alt det, du ikke tør eller vil være med. Mørke skygger opstår nemlig gennem hele livet dog primært i barndommen.


På dette modul vil du finde ud af, at der også findes succes i mørke skygger, og du skal igennem mørket for at finde dit lys! Du vil finde ud af, hvad der gør, at du ikke kommer ordentligt i gang med at leve det liv, som vil gøre dig glad og give dig succes!

Modul 7

NLP-værktøjer 

Ved at få kendskab til NLP-værktøjer og begreber som reframing (at vende negative sætninger til positiv chunking), lærer du, hvordan du får gjort de sorte skygger og negative tanker mindre, og hvordan du kan gøre de lyse større.
Vi kommer til at arbejde med vanebrydning og, hvordan vi kan arbejde med de 7 indre konflikter.

Modul 8

Lær at finde de lyse skyggesider og gå direkte efter succes. 

Her vil du finde din egen vej til mere livskvalitet og succes, og især hvordan andres styrke kan blive din styrke! De lyse skygger er de positive sider, som du ser i andre, og måske beundrer eller ser op til. Du kan finde dem ved at mærke indad eller ved at kigge udad. 
 

 • Hvilken side længes du efter at have adgang til? 
 • Savner du, at være den du var engang?


For når du mærker det inde fra i dit hjerte, kan du mærke din dybeste personlige længsel. Det at turde elske, være modig, nærværende, lidt for meget, smuk, ambitiøs, glad og lade sig selv komme først!

Modul 9

Gemte talenter

På dette modul vil du kunne finde ud af, hvad du har stort talent for, som er blevet gemt væk eller overset!
Her vil vi bruge værktøjer fra NLP som de Logiske niveauer, Meta model og, hvordan vi angriber en lys-skygge. 

Modul 10

Integration af dit livsdesign 

Integration er altafgørende. Det er nemlig kun via handling at det etableres. Integration optages eller indsluses, som en mere eller mindre tilpasset eller selvstændig del af helheden. At turde at være præcis som du er, og slippe for at presse dig selv til at passe ind eller leve op til andres forventninger eller idealer. 

Modul 11

Livsdesign-strategier 

Du vil nu kunne bruge dine (glemte) styrker og få adgang til din indre guide, så du opnår det, som du drømmer om i livet. Når du har integreret dit livsdesign og holder fast i det, så får du lov til at være alt det du er, uden du placerer skyld, skam og fordomme mod dig selv.
Vi vil arbejde med strategier, hvor du kan forhandle med dig selv, så du kan lave dit drømme livsdesign gennem Disney-modellen

Modul 12

Hvordan coacher vi andre i livsdesign og skyggesider?

På denne dag vil vi gennemgå en coach, og I vil gå i grupper og øve jer!
Du vil lære at dit livsdesign ikke er andres, og der findes ikke to som ens. Du vil lære, at ved at bo i dig sig selv, kan du som coach flytte andre.
Vi vil arbejde med SMART-MODELLEN med integrerede livsdesign og spørgsmål!