Kostvejleder og Sundhedscoach uddannelsen

Certificeret kostvejleder med adfærdsdesign og nudging som speciale.

Bliv certificeret kostvejleder og sundhedscoach hos Henriette Søvind

HENRIETTE SØVINDS KOSTVEJLEDERSKOLE

Gennem kostvejleder- og sundhedscoach uddannelsen får du de nødvendige værktøjer til at kunne hjælpe dine klienter med både fysisk og mental sundhed gennem sund kost, skyggesider og livsdesign & coaching.

  • Du vil få en professionel uddannelse, hvor vi går bag mennesket for at se, hvorfor spiser vi som vi gør.
  • Du vil lære, hvordan vores skyggesider påvirker vores spisemønstre.
  • Du vil kunne få dig selv og dine klienter til at forstå de signaler, der opstår inden vi overspiser.
  • Du vil få andre og dig selv til at kunne mestre et sundt liv i en travl hverdag.

Dato for undervisning:

Daghold onsdag fra kl. 9.00 - 12.30 (11.30 - 12.30 gruppearbejde)
17. august, 7. september, 5. oktober, 2. november, 14. december og 11. januar 2023 (Eksamen).


Aftenhold onsdag fra kl. 17.30 - 21.00 (20.00 - 21.00 gruppearbejde)
17. august, 7. september, 5. oktober, 2. november, 14. december og 11. januar 2023 (Eksamen).


Søndagshold fra kl. 9.30 - 13.00 (12.00 – 13.00 gruppearbejde)
28. august, 11. september, 2. oktober, 6. november, 4. december, 8. januar 2023 (Eksamen).

 

OM UDDANNELSEN

Min uddannelse er bygget op omkring den sidste nye forskning omkring Maslows motivations- og behovsteori samt mine 10 års erfaring som kostvejleder. Der vil yderligere blive sat stort fokus på den mentale del som skyggesider og den ny populære trend i USA - nemlig livsdesign. Livsdesign hjælper dig til at kunne designe dit og andres liv og slutte fred med gamle mønstre, som står i vejen for din og andres sunde livsstil - både fysisk og psykisk!

Det handler ikke bare om at få den rigtige madplan, men om at finde ud af, hvad der forhindrer dig og andre i at spise sundt. Omvendt vil denne uddannelse gøre dig til mester i livsforståelse på et højere plan, hvor du vil opleve, at alt i livet kommer af dine handlinger. 

Du vil gennem  5 måneder blive undervist i kostprincipper, coaching og de psykologiske barrierer for at opretholde den sunde livsstil. Du bliver således kvalificeret til at varetage kostvejledning på et professionelt plan både i eget hjem, hos din familie og klienter.

 

Eksamen:

Der afholdes en skriftlig og mundtlig eksamen efter endt uddannelse. Her tildeles der kursusbeviser med titlen bestået (ved bestået eksamen) eller deltaget (ved ikke bestået eksamen).

Sted: over zoom ..

Undervisere:
Undervisningen gives af Henriette Søvind, som er uddannet NLP-master & Trainer, livsdesigncoach, skyggevejleder og certificeret kostvejleder. Derudover er hun også forfatter til bogen: Hvem ejer dig, det gør du! og Kogebogen Slank med chokolade!.


 
 

Betal uddannelsen online:

Engangsbeløb:
Uddannelsen kan betales med et engangsbeløb på kr. 8.900.

Depositum og ratebetaling:
Der er mulighed for at betale uddannelsen i rater. Der indbetales et depositum på kr. 2.500 samtidigt med 1. rate på kr. 1.995 ved tilmelding. Herefter 3 rater af kr. 1.995,-/md., som du modtager opkrævning af via mail.
Samlet pris i alt ved ratebetaling kr. 10.480,-.

Tilmelding og betalingsmuligheder:  
Du tilmelder dig uddannelsen via hs@henriettesoevind.dk eller direkte til Henriette Søvind på tlf. 31 52 60 10. Du kan betale via MobilPay på 26759 eller via webshoppen. 

Fortrydelsesret: 
Vi følger forbrugeraftaleloven §18 ift. fortrydelsesretten, hvilket betyder, at der er 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse (betaling), til sluttidspunktet for mulig fortrydelse. Dog vil der være et administrationsgebyr på 500 kr.