Kostvejleder og Sundhedscoach uddannelsen

Certificeret kostvejleder og sundhedscoach

Bliv certificeret kostvejleder og sundhedscoach hos Henriette Søvind

HENRIETTE SØVINDS KOSTVEJLEDERSKOLE

Gennem kostvejleder- og sundhedscoach uddannelsen får du de nødvendige værktøjer til at kunne hjælpe dine klienter med både fysisk og mental sundhed gennem sund kost, skyggesider og livsdesign & coaching.

  • Du vil få en professionel uddannelse, hvor vi går bag mennesket for at se, hvorfor spiser vi som vi gør.
  • Du vil lære, hvordan vores skyggesider påvirker vores spisemønstre.
  • Du vil kunne få dig selv og dine klienter til at forstå de signaler, der opstår inden vi overspiser.
  • Du vil få andre og dig selv til at kunne mestre et sundt liv i en travl hverdag.Uddannelsen er et selvstudie. Du kan tage uddannelsen lige når du vil, modulerne er optaget, så du kan se og høre dem, når det passer dig. Du skal derfor ikke sætte bestemte tider af til undervisning, her er det helt op til dig, hvornår du tager undervisningen, da det er 100% online.
 
Du får 220 sider med materiale, samt video med al undervisning, så du kan se dem igen og igen.
Hver måned, laver jeg en live session med Q&A, hvor du kan stille dine spørgsmål. Datoen for den næste live kan du finde inde i undervisnings universet.
 

 

OM UDDANNELSEN

Min uddannelse er bygget op omkring den sidste nye forskning omkring Maslows motivations- og behovsteori samt mine 10 års erfaring som kostvejleder. Der vil yderligere blive sat stort fokus på den mentale del som skyggesider og den ny populære trend i USA - nemlig livsdesign. Livsdesign hjælper dig til at kunne designe dit og andres liv og slutte fred med gamle mønstre, som står i vejen for din og andres sunde livsstil - både fysisk og psykisk!

Det handler ikke bare om at få den rigtige madplan, men om at finde ud af, hvad der forhindrer dig og andre i at spise sundt. Omvendt vil denne uddannelse gøre dig til mester i livsforståelse på et højere plan, hvor du vil opleve, at alt i livet kommer af dine handlinger. 

Du vil blive undervist i kostprincipper, coaching og de psykologiske barrierer for at opretholde den sunde livsstil. Du bliver således kvalificeret til at varetage kostvejledning på et professionelt plan både i eget hjem, hos din familie og klienter.

 

Eksamen:

Der afholdes en skriftlig eksamen, der foregår online, via besvarelse af spørgsmål undervejs i forløbet.


Undervisere:
Undervisningen er optaget og gives af Henriette Søvind, som er uddannet NLP-master & Trainer, livsdesigncoach, skyggevejleder og certificeret kostvejleder. Derudover er hun også forfatter til bogen: Hvem ejer dig, det gør du! og Kogebogen Slank med chokolade!.


 
 

Betal uddannelsen online:

Engangsbeløb:
Uddannelsen kan betales med et engangsbeløb på kr. 3.495.

Depositum og ratebetaling:
Der er også mulighed for at betale uddannelsen i 3 rater.
1. rate på kr. 1.235,- betales ved tilmelding, herefter 2 rater á kr. 1.235,- de efterfølgende 2 måneder.
Samlet pris i alt ved ratebetaling kr. 3.705, -

 

Tilmelding og betalingsmuligheder:  
Du tilmelder dig uddannelsen via  https://henriettesoevind.thinkific.com/courses/certificeret-kostvejleder-og-sundhedscoach

Har du spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at kontakte mig på 31526010

Fortrydelsesret: 
Ved køb af digitale produkter, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret ved betaling.