Kontakt os på Tlf. 31526010

Uddannelser

 

 

Vil du uddannes skygge- og livsdesigncoach,  eller tag en Mastercoachuddannelse med skyggesider og livsdesign som speciale det kunne også være en kostvejleder og sundhedscoachuddannelse. 
Starter jeg nye hold i 2023 til dig, der vil skabe vejen til det lykkelige liv for dig selv og andre! Få mere information om uddannelserne ved at klikke dig ind på fanerne ovenover.BLIV UDDANNET HOS HENRIETTE SØVIND

Få enhver drøm til at blive til virkelighed, ved at designe dit eget liv og få ryddet op i det der forhindrer dig i at nå i mål. Gennem disse livsstilskabende uddannelser vil du lære, hvorfor det er, at vi ikke tør at gøre noget ved vores drømme, hvad der forhindrer dig og andre i at udleve drømmen! Det perfekte liv er ikke det samme for dig og mig, men i Danmark har vi en tendens til at måle os med hinanden.

Jeg har personligt skræddersyet mit eget arbejdsliv de sidste 13 år helt efter mine egen behov. Ingen bestemmer, hvordan min arbejdsdag skal være, hvilke opgaver jeg tager og hvem jeg vil arbejde sammen med. Det havde jeg desværre glemt i mit privatliv i alt for mange år.
I december 2016 købte jeg en kalender og satte mig ned og spurgte mig selv 'HVA' FANDEN ER DET DU VIL'? Jeg var lige blevet skilt, havde været i shitstorm, min økonomi sejlede. Derudover havde jeg et alvorligt sygt barn og to små børnebørn, der kunne miste deres mor, som var teenager, og som jeg skulle være forbilledet for. 

Jeg stod helt ude på kanten, og jeg var ved at gå i opløsning! Men så fandt jeg ud af, at hvis jeg designede mit eget liv, som jeg havde gjort med mit arbejde, altså hvem jeg ville være sammen med, hvad der gav mig energi, hvad der forhindrede mig i at leve det liv, som jeg drømte om, hvad mit talent var, hvem der kunne hjælpe mig til at komme tættere på mit drømmeliv - ja selv hvilken mand jeg skulle have (hvis jeg skulle have en), så ville jeg kunne komme videre med mit liv - og få et godt liv efter mine egne drømme. 

Jeg satte mig ned og fik skrevet et værdigrundlag, som handlede om, hvad der betød noget for mig. Hvordan min økonomi skulle være, hvor meget jeg ville arbejde, og hver gang jeg gik i stå tænkte jeg, hvad ville du have gjort, hvis det var din butik. Netop det at kigge på mit liv fra et højere plan gjorde det mere overskueligt. Jeg ved, at det lyder lidt abstrakt at skabe sit liv ud fra en forretningsplan, men forskellen var blot, at alt ikke bliver gjort op på indtægter og udgifter, men på det personlige plan! 

Netop det at lave sit eget livsdesign kan gøre enhver drøm til virkelighed, for det handler om at designe vejen ellers forbliver det en drøm. Det er netop dette, mine uddannelser handler om - At skabe vejen til det lykkelige liv for dig selv og andre!