Sådan designer du drømmemanden!

- 12/11/18

Sådan designer du drømmemanden! 
 

Efter to forliste ægteskaber, satte jeg mig ned og designede min drømmemand. Det skete da min rejse ind i livsdesign og skyggesiderne havde givet mig et højt selvværd og en højere selvtillid. Den fornyede indsigt gjorde at jeg havde brug for noget helt andet end i mine tidligere parforhold. 
Jeg elsker at være to og leve i et forhold, men jeg havde ikke længere brug for en mand der skulle vise mig vejen, men derimod én jeg kunne følges med side om side op af trappen. 
Derfor satte jeg mig ned og beskrev hvad jeg havde brug, frem for at lave en liste over hvad jeg ville undgå.
Det allervigtigste for mig, var at vi var ligeværdige, både mentalt og økonomisk. Vi skulle begge brænde for vores arbejde. Vi skulle have et mål om at leve sundt og bæredygtigt. Vi skulle have lysten til at støtte vores børn ud fra deres drømme og egenskaber. 
Derudover var det også vigtigt for mig, at vi aldrig blev konkurrenter i hvem der var bedst. Denne gang ville jeg have en medspiller, men samtidig én der kunne give mig modstand i den rigtige retning. Jeg ville have én der kunne rykke mig op ad og det fik jeg ved at være målrettet
Jeg er ikke i tvivl om, at min kæreste ved, at jeg jeg elsker mig selv højt og jeg er ikke i tvivl om, at han gør det samme: altså elsker sig selv højt og har et højt ego. Derfor er vi også meget bevidste om, at hvis en af os føler os overset, handler det om os selv, og noget vi ikke selv får gjort eller sagt. Vi støtter hinanden i at komme på den anden side igen og det giver os også et stort legerum til store drømme, hvor der er plads til at fejle og overskud til at løfte hinanden op, når kriserne indtræffer.

Er du single og har du lyst til at designe drømme manden, så prøv denne simple øvelse.

Start med at skrive hvilken ting i dig selv kunne du godt tænke dig at have og være mere af?

Kig også efter de ting, som du mangler helt. Men pas på med, at du ikke falder i og ønsker ting, som personen skal redde dig fra.

Du skal vælge ting, som du også vil være en del af. Hvis dit eget mål er at have en sund økonomi, så er det fornuftigt at stille det som krav til en kommende partner. Måske endda vælge en som allerede er i mål.

Jeg skrev selv, at jeg ville være mere familiemenneske og have en kanon god økonomi.


Henriette Søvind

 
 


Tilbage til oversigten