Kontakt os på Tlf. 31526010
 

Henriette Søvinds  kogebog

Slank med chokolade .

Jeg har altid elske at lave mad, og måske endda for meget. I de først mange år af mit voksenliv vejede jeg 45 kg mere end, jeg gør i dag. Men det var som om, at efter min mors død begyndte tingene at ændre sig i mig, og jeg begynde at tænke anderledes omkring min mad.  Det var et helt nyt univers, som åbnede mine øjne for, hvad der skulle til for, at jeg kunne komme ud af min overspisning. 

Derfor vil jeg nu give dig muligheden for at fordybe dig i dine madvaner sammen med mig. I denne kogebog er mad ikke bare mad. Det er også fornøjelser, sanser og ikke mindst kultur, hvorfor jeg har valgt at lave en del nye fortolkninger af gamle retter. Jeg vil vise dig vejen til, at det er okay at spise desserter og chokolade - Det handler nemlig om balance. Alle retter er lavet til den travle familie og kan justeres helt ned til en person. Det vil du også opdage i måden, hvorpå kogebogen er opbygget, da jeg har forsøgt at gøre både maden og tiden bæredygtig ved at lave lette aftensmadsretter, hvor du kan genbruge resterne i en ny ret til frokost.

Alle opskrifter er lavet til 2 personer, hvis der ikke står andet, da vi lever i en tid, hvor tiden er knap, og den tid vi har skal bruges nyttigt. Det er nemlig altafgørende at have tid til at sidde ned og nyde maden for at leve et sundt liv. Det fleste vil nok give mig ret i at samværet med vores børn er særdeles vigtig. Derfor vil du også gennem Puk Damgaards smukke mad- og stemningsbilleder blive vist og guidet igennem, hvordan du får en større nydelse og ro omkring maden, mens jeg vil give dig små fifs til, hvordan du kan nudge dig selv og din familie i en sundere retning. 


Forsalg:
Hvis du er en af de først 100 der køber vores bog, vil du få en dejlig personlig hilsen med i bogen og en fødselsdag menu til sendet pr mail oven i hatten.

​Piiist husk at skriv i kommentarfeltet, hvis bogen skal gives til en anden..
 
Kogebogen koster kun 349 kr. og der er gratis fragt. 
 
Den forvente at være på gaden først i november

 
Online bestilling:
Køb kogebogen her