Kontakt os på Tlf. 31526010

Køb bog

Hvem ejer dig? Det gør du!

Køb bogen for kun 199 kr. - GRATIS FRAGT


Hvis du føler, at alle andre hardet hele, og alting lykkes for dem, skal du blot stille dig selv ét enkelt spørgsmål: Hvem ejer dig?

Svaret på det tankevækkende spørgsmål er bogens omdrejningspunkt, og det kan ændre dit liv! Bogen er til alle, der vil tage ansvaret for og lykkes med deres eget liv, privat som professionelt.

I 2018 skrev jeg bogen om at tage ansvar for sit eget liv og have fokus på, hvad man gerne vil udrette med sit liv. Bogen tager udgangspunkt i mit undervisningsmateriale skyggecoach-uddannelsen samt livdesignskole med referencer til mit eget liv og de kampe og skyggesider, jeg har måtte kæmpe med, for at opnå det liv jeg længe har gået og drømt om. 

Bogen; Hvem ejer dig - Det gør du! Koster kun 199 kr. og der er gratis fragt. 

Jeg er meget glad for, at der allerede inden for de første 14 dage er solgt over 500 eksemplarer, og salget er fortsat stigende. 


 
Onlinebestilling:
Køb bogen her


Karin O"Henriette Søvind og hendes bog "Hvem ejer dig - det gør du"! er en eksplosion af inspirationog indsigter. Uanset hvem du er, hvor du kommer fra, og hvilken bagage du har med i rygsækken, vil du kunne spejle dig i hendes fortælling. En fortælling der er skrevet med så stor ærlighed og åbenhed, at du igennem bogen vil blive både rørt og få flerea-ha oplevelser. Jeg kunne personligt ikke slippe den, før sidste side var vendt. Sidder du fast i hverdagen og leverpostejmadder og ønsker forandring, kan jeg klart anbefale bogen. Du kan derefter slet ikke lade være med at tage ansvar og skabe det liv,som du ønsker og drømmer om. Du bliver simpelthen grebet af det. Jeg er fan!"
 
Trine P "Hvem ejer dig det gør du, er en håndgribelig selvhjælpsbog. Her er en bog som er letat gå til. Du er ikke et sekund i tvivl om, at forfatteren vil dig det bedste. Igennem bogen bliver du guidet til et bedre liv med forfatterens egne livshistorie. Forfatteren deler ud af sit liv fra kaos til succes, og hun serverer alle værktøjerne for,at det også kan lykkes for dig. Den her bog rykker på din udvikling og liv."
 
Janni P "Hvis du har en drøm om at nå dine mål, så læs denne bog. Kvinden bag denne bog er fantastisktil at få en til at flytte sig fra alt det, du ikke vil være med. En god bog skrevet så den er let læselig. Når der først er taget hul på side 1, er det svært at ligge den fra sig."