Jeg spiser primær sundt i hverdagen

- 09/03/17

Jeg spiser primær sundt i hverdagen, fordi det giver mig mega meget energi, men det er også fordi så smager min is bedre, for sundhed for mig er også at kan spise en is sammen med mine børn eller børnebørn, uden at have dårlig samvittighed!

 

Det er et af de værst mønster du kan byde dig selv, DU ER MEGET MERE HVER, for hvad er det ved at være tynd, hvis du ikke er lykkelig, sulter dig selv eller ikke kan nyde et glas vin eller en kage uden dårlig samvittighed!  Selv om det er det der giver dig lykke føles og indufiner til hjerne.

 

Sundhed handler nemlig ikke om at heltid at holde fokus på den kalorie og økologi.

Det handler lige så meget om at nyde det man spiser, og nyde det du gør, og nyde hver tinge gør for dig.

 

De flest tro sundhed er at spise råkost og tørstegte kyllingen. Men det er det ikke, for jo mere frelst du bliver, jo mere ked af det bliver du!

 

Den vigtighed i en sund livsstil ligger nemlig i, at det du spiser, ikke skal give dig dårlig samvittighed med snare godt humør og energi. Derfor anbefaler jeg alle  

 

Nu er det jo ikke sådan at jeg spiser slik og is hverdag, men jeg gør det, når jeg har lyst!

 

Men jeg har en lille plan til dig som er overspiser, eller spiser på dårlig samvittighed

 

Gør som mig :

Jeg spiser kun slik, is, chips sammen med andre! For spiser jeg det alene er det primært fordi jeg dulmer en føles i mig

 

Jeg spiser gerne kage med andre, men spiser kun mine yngling kager, jeg spiser ikke kage for kagen skyld mere ! eller fordi jeg er høflig !eller om det er fordi jeg er lavet på sukker! Det giver mig dårlig samvittighed!


Jeg spiser kage, fordi jeg har lyst! Og fordi det giver mig lysten, til at holde min sunde livsstil der imellem!


Tilbage til oversigten