Kontakt os på Tlf. 31526010

Endnu en gang er det kommet ud i pressen, at ministrene skal mødes omkring bordet vedrørende corona situationen.

- 16/12/21
Endnu en gang er det kommet ud i pressen, at ministrene skal mødes omkring bordet vedrørende corona situationen. En uro i befolkningen spredes, hvem går det udover denne gang, nogle erhvervsdrivende vil tænke, om de er købt eller solgt, andre tænker, hvad gør jeg i morgen hvis børnehaven er lukket.
Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvad der skal ske, men som adfærdsnørd, bliver jeg nødt til at gå til tastaturet, for en ting er, at vi skal leve med coronaen, en anden ting er usikkerheden. Vi mennesker er bygget, til at kunne tåle meget modstand , men vi er ikke bygget, til at være i usikkerheden over længere tid, det gør os syge.
Derfor undrer det mig endnu mere, at hvis formålet med mødet, er at redde mennesker, fra at være syge, hvorfor handler man så på en måde, der gør mennesker syge?
Hvorfor ikke blot melde ud, når der er noget at melde ud? For hvis man tror, at det beskytter mennesker, at sige ulven kommer lige om lidt, har man i den grad manglende menneskelig indsigt, for stressen er først overstået, når du ved, det ikke var dig der blev spist!
Henriette Søvind.


Tilbage til oversigten