Kontakt os på Tlf. 31526010

En krop, der vejer fem kilo for meget, kan godt være sundere & smukkere end en alt for tynd krop!

- 17/03/17
En krop, der vejer fem kilo for meget, kan godt være sundere & smukkere end en alt for tynd krop!
Og der skal blot 6 elementer til. Spis rigtig, drik rigtigt, tænk rigtigt, træn rigtigt, træk vejret rigtigt og sov godt. 

– Vi har fået tudet ørerne fulde gennem så mange år om, at vi skal nå så og så meget på så og så kort tid. Tab ti kilo på ti uger, bliv klar til badedragten på seks uger, men faktum er, at der ikke findes ret mange, for hvem det rent faktisk lykkes. Jo, måske taber man sig ti kilo på ti uger, men hvis man ikke grundlæggende har ændret sin livsstil – hvilket man sjældent gør på diverse lynkure – så kommer alle kiloene på igen. Og hvis det virkelig var så nemt, så havde alle jo allerede deres drømmekrop. Min overbevisning er at hvis man taber mellem 0,5-1 kg om uge efter start vægt er du godt med og husk på det tager ca. 2 år at ændre en hel livsstil…) 

Så hvad gør du!
– Jeg vil gerne have, at du ikke kun kigger på spejlbilledet, for det er en tom skal. Kig i stedet ind i dig selv. Det kan godt være, at det lyder lidt langhåret, men rent faktisk er det der, du finder svaret på, hvorfor du ikke vejer det, du gerne vil veje, hvorfor du ikke sover godt, eller hvorfor du har en masse negative tanker. En krop i ro og balance kaster fedt og overskydende ting fra sig, så hvad vil det sige at finde balancen og roen for dig? 

Hvad er det der står i vejen for dig? , hvad skal der til ? er der nået du skal sige farvel til ?

Fin 3 ting du vil arbejde med og få styr på dem før du arbejder med 3 nye ting…) – Og så tænk på hvad er din drømmekrop, som også er rigtig god at leve i., og det er vigtigt at du husker, at en krop, der vejer fem kilo for meget, godt kan være smukkere end en krop, der er alt for tynd.
En krop, der har ondt i psyken, er ikke en drømmekrop. 
En krop, der er drænet i stedet for trænet er heller ikke en drømmekrop. 
En drømmekrop er derimod en krop, der føler glæde ved sund mad, som nyder den og kan bruge alle sanserne. Og det er en krop, der kan finde roen, som tør slippe begrænsningerne, og som tør tage for sig af mulighederne. Lige meget hvilket punkt, du begynder at arbejde med, vil karakteren på alle de andre punkter også stige. At spise rigtigt fører mere positiv tankegang med sig. At træne og sove godt fører mere overskud og energi med sig.

Og husk at ændre vaner tager tid…) De færreste behøver at sætte ind over for alle de seks trin, for måske har du allerede styr på din søvn og vejrtrækning eksempelvis. Derfor behøver der ikke at være så langt igen til at få det endnu bedre. Men tålmodighed er en dyd!


Tilbage til oversigten