Kontakt os på Tlf. 31526010

Foredrag: Det vi ikke tør tale om!

Så er jeg klar med et nyt foredrag, der omhandler hvorfor vi mennesker handler som vi gør, selv om det slet ikke giver mening!

FOREDRAG: DET VI IKKE TØR TALE OM!

Så er jeg klar med et nyt foredrag, der omhandler hvorfor vi mennesker handler som vi gør, selv om det slet ikke giver mening!

Jeg vil til dette foredrag, tage fat på emner som, hvad det er, der sker indeni os, når vi gang på gang tjekker vores eksmand eller ekskærestes Facebookside, selvom vi har afsluttet forholdet. Hvad er det egentligt der gør, at vi ikke kan lide eks’ ens nye kæreste, selvom vi måske aldrig har mødt ham/hende.

Og er det egentligt ok, ikke at elske sine bonusbørn lige så meget som sine egne børn
Hvorfor har vi nogle gange svært ved at anerkende andres succes og hvorfor sladrer vi om vores veninder, samtidig med at vi bruger dem som vores fortrolige?
Hvad er det, der gør, at vi kommer til at ligne den forælder vi mindst bryder os om, jo ældre vi bliver.
Eller hvorfor bliver vi på et arbejde vi ikke trives på, selvom vi godt ved, det ikke er godt for os.

FOREDRAGET ER TIL DIG, DER VIL GÅ FRA AT VÆRE MELLEMFORNØJET TIL AT FØLE DIG SUCCESRIG, ELLER TIL DIG DER BARE VIL HAVE ET GODT GRIN OVER, HVORDAN VI SOM MENNNESKER GANG PÅ GANG, UBEVIDST SPÆNDER BEN FOR OS SELV.

Så glæd dig til at høre om, at guldet ofte ligger i de kriser vi skal igennem, og at det er det uperfekte, som gør dig helt perfekt.

Jeg guider dig i, hvordan du kan gøre den indre kritiker til din bedste ven, og hvordan du kommer af med den papegøje, der sidder på din skulder, og fortæller dig, du er forkert.

I løbet af aftenen vil du også få troen på, at du er meget mere, end du tror. Du vil sidde flere gange med et smil på læben og tænke, den person kender jeg alt for godt, og anerkende du er perfekt, lige præcis som du er.

Vi vil tale om, hvorfor vi omgås af showstoppere, som er mennesker der trækker os ned, i stedet for dem, der ønsker at se os som succesrige. Så hvad end dit mål med livet er, vil foredraget give dig en indsigt i, hvad det er, der står i vejen for din lykke, hvem eller hvad den pokkers elefant i rummet består af, samtidig med at du vil få følelsen af overskud.

Jeg vil aldrig påstå, at du kan alt, men du kan næsten alt, hvis du giver dig selv lov, og hvis du samtidig fjerner frygten, for hvad andre tænker om dig, vil du få følelsen af succes i livet.

Derfor vil jeg i dette foredrag, sætte ord på alt det vi ikke tør at tale om, sammen med de sider af os selv vi ikke er stolte af og hvorfor de opstår. De sider kan netop blive nøglen til din succes i livet.
Mit mål er, at du går fra foredraget med et stort smil om munden, og troen på at verden ligger lige foran dine fødder, du skal blot tage det første skridt.

DERFOR VIL DU OGSÅ EFTER DEN AFTEN
- mærke en mere kraftfuld, modigere og en mere energigivende dig, som tør at gå efter det, du drømmer om.
På den måde vil du kunne slutte fred med din eksmand eller ekskæreste også selvom, at han/hun har været dig utro. Du kan elske dine bonusbørn på en helt anden og befriende måde. Du vil opdage, hvorfor andre sladrer om dig, og du vil kunne finde din succes.

Så har du lyst til at:
o Få optimismen tilbage?
o Finde drivkraften – din passion – og hvad der giver dig lykkefølelsen i dit liv?
o Fjerne blokeringer, der forhindrer dig i at komme videre efter en skilsmisse, sygdom eller svigt i barndommen?
o Eller ønsker du at skabe personlig, familiemæssig og arbejdsmæssig balance?

Så vil fokus være:
o HVEM kan hjælpe dig med at få dit drømmeliv
o HVAD skal der til, for at du føler du lykkes
o HVORFOR sætter vi en kæp i hjulet når alting går godt, både når det gælder karrieren og i kærligheden.
o HVORDAN du kan nå dine mål og drømme, 80 % hurtigere end du normalt ville.

Som bonus får du efter mit foredrag, mit 30 dages onlineforløb der handler om, hvad der skal til for at lykkes, med det liv du drømmer om.

Alle foredrag er fra kl. 19.00 - 21.00
1. marts - Hjørring Teater, Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring
2. marts - Utzon center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg
8. marts - Scandic Olympic Esbjerg, Strandbygade 3, 6700 Esbjerg
9. marts - Assens (Fyn)
20. marts – Rønne, Bornholm
23. marts – Tivoli Hotel & Congres Center, København  
30. marts Bygningen Ved Anlægget 14 B, 7100 Vejle
31. marts – Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Indgang 3A, 8000 Aarhus

Pris: 279.- pr. billet Der er begrænsede pladser.

Du kan købe billetter ved at MobilePay til 26759 (butik) I kommentarfeltet på MobilePay skriver du din mailadresse + hvilken by du vil til foredrag i.

Du vil derefter modtage dine billetter via mail.

Henriette Søvind har afholdt over 300 foredrag omkring adfærd, adfærdsdesign og kvindesind. Hun er senest kendt for hendes foredrag ”Det vi ikke taler om!”. Derudover er hun samfundsdebattør, ekspert i kvinders sind, og Uddannet NLP-Master & Trainer, Livsdesigncoach, skyggevejleder/coach, kostvejleder, og så er hun også forfatter til bøgerne: Hvem ejer dig, det gør du og Slank med chokolade.

Henriette Søvind er meget vellykket i arbejdet med at gøre det enkelte menneske stærkere og finde deres skjulte talenter. Hun er ekspert i at finde huller i osten, og se muligheder fremfør forhindringer.