Foredrag: Det vi ikke taler om!

Hvem tør at bryde tabuerne og ikke mindst sætte ord på dem? Det gør jeg i mit nye foredrag, hvor jeg taler om alt det, vi ikke tør at tale om. 


Jeg tager fat på emner som handler om, hvorfor jeg hader min eksmand, og hvorfor jeg samtidigt har et behov for at følger med i, alt hvad han laver på Facebook. Er det okay ikke at elske sine bonusbørn som sine egne børn? Hvad er det, det gør, at vikommer til at sladre om vores veninder? Hvorfor føler jeg mig så ud brændt på trods af, at jeg har alt? Hvorfor kan jeg ikke komme videre efter en skilsmisse eller en fyring? Og ikke mindst - hvad er søsterskab?
I som publikum er også velkommen til at byde ind med emner, som står i vejen for jeres drømme, og jeg vil belyse emnerne fra en helt ny vinkel. På den måde kan du slippe det gammel og holde fokus på det, der gør dig glad! 
 


Jeg give dig redskaberne til at turde at gå efter dine drømme

Jeg vil nemlig hjælpe dig til at se, at det er i kriserne guldet ligger, og at det er, det uperfekte, som gør dig helt perfekt!
Vi vil arbejde med din indre kritiker og gøre den til din ven samtidig med, at vi vil gøre mørket til lys og gå målrettet efter det guld, der er i dig!

I løbet af aftenen vil du også få troen på, at du er meget mere end du tror - og give dig lysten til at vise verden, hvem du er. Vi vil tale om, hvad der skal til, og hvorfor vi omgås af showstoppere, som er mennesker der trækker os ned, i stedet fordem, der ønsker at se os som succesrige kvinder.
 
Om dit mål er, at du vil være smukkere, tyndere, klogere, gladere – eller have ny en kæreste, job eller et hus? Så handler det om, at du træffer et valg i dit liv og sætter dig selv ved roret, så du kan få præcis dét du drømmer om.

Men jeg siger ikke, at vi kan blive alt, men næsten alt! Jeg ved, at vi kan give os selv lov til at være alt. Vi glemmer tit os selv, og hvad vi ønsker - i frygt for at andre ikke vil elske os med de nye sider. Men når vi tør smide masken og sætte osselv fri, vil vi opleve at de mennesker, der er vigtige, altid vil være der, og drømmen bliver til virkelighed. Derfor vil jeg i dette foredrag, sætte ord på alt det, som vi ikke taler om!

 

Denne aften viser dig vejen og giver dig modet til at handle!

Du vil mærke en mere kraftfuld, modigere og en mere energigivende dig - Og alt dette vil rykke dig i den retning, som DU ønsker!
På den måde vil du kunne slutte fred med din eksmand eller ekskæreste også selvom, at han har været dig utro. Du kan elske dine bonusbørn på en helt anden og befriende måde. Du vil opdage, hvorfor andre sladrer om dig, og du vil kunne finde din succes.
 


Så har du lyst til at:

  • Finde dine egne styrker og lære at udnytte dem optimalt?
  • Finde drivkraften – din passion – lykkefølelsen i dit liv?
  • Fjerne blokeringer, der forhindrer dig i at komme videre gennem dine mørke skyggesider, og gøre dem til din ven?
  • Skabe balance på det personlige-, familiemæssige- og arbejdsmæssige plan, så du kan skabe dit drømmeliv?

Så vil fokus være:

  • HVEM du er, hvad der er dit lys og hvordan du bliver endnu mere dig?
  • HVAD du skal, hvad du drømmer om og hvordan DU vil opnå det?
  • HVORFOR det er så vigtigt for dig, og hvad der er vigtigt at have fokus på i dit personlige livsdesign?
  • HVORDAN du når dine mål og drømme ved at lave din helt egen plan sammen med mig.
 
Som noget helt nyt vil du hver fredag i 4 uger efter foredraget modtage et nyhedsbrev med øvelser, som får dig tættere på målet end nogensinde før.

Alle foredrag er fra kl 19.00 - 21.00

Byer jeg kommer til:
28 marts Aalborg Musikkens Hus Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg
30 marts Århus Godsbanen Skovgaardsgade 3, Indgang 3A, 8000 Aarhus
5 april
Scandic Olympic Esbjerg, Strandbygade 3, 6700 Esbjerg.
6 april Vejle. Bygningen Ved Anlæget 14 B 7100 Vejle

4 maj Bornholm Brohuset ved Hammershus Slotslyngvej 9, 3770 Allinge
Pris: 279.- kr pr billet
 
Forud af bookning af billetter kan ske på hs@henriettesoevind.dk og betales via mobil-pay 26759 eller via linke her på siden
( husk at skrive din mailadresse i emnefeltet og hvilken by du vil til foredrag i ! )
  

PS: Husk at skriv i kommentarfeltet, hvilken by du ønsker billetterne i!

Ved køb af dette foredrag vil ordrebekræftelsen gøre sig gældende som billetten.


Jeg vil glæde mig til at se dig!
Henriette Søvind 

Henriette Søvind er kendt for Talkshowet på facebook ”Det vi ikke taler om!” Derudover  er hun foredragsholder, samfundsdebattør, ekspert i kvinders sind, og Uddannet NLP-Master - Trainer, Livsdesigncoach, skyggevejleder/coach, kostvejleder, og så er hun også  forfatter til bogen: Hvem ejer dig, det gør du.