Kontakt os på Tlf. 31526010

Mine elever siger:


Hej Henriette,

Jeg har været meget tilfreds med forløbet og fortsætter med min nye livsstil - så jeg takker af her. 

Mit vægttab er stadig på knap 10 kilo, så min læge er meget glad for de resultater, som vi har opnået sammen. 

Igen tak for hjælpen - det betød meget for mig. Vi ses måske igen på et senere tidspunkt på året, og hils resten af holdet. 

Hilsen
Joan Bøjer. 
Hej Henriette, 

I efteråret 2015 var jeg så heldig at vinde et uddannelsesforløb på 6 måneder hos Henriette Søvind. 

De 6 måneder har en skøn og lærerig rejse, som har givet mig megen kæring med i rygsækken omkring kost, coaching og selvudvikling. 

Endelig har jeg fået en forståelse for, hvordan min kost bedst sammensættes, hvorved mit blodsukker holdes stabilt, og derfor ikke har samme lyst til slik, kage og brød som tidligere. 

Coach og kostvejleder-uddannelsen har været en rejse for livet. En rejse fuld af aha-oplevelser, en rejse, som totalt har ændret min kost, en livsstilsændring, som jeg elsker at leve efter. 

Stort knus Helle Balle. 
Hej Henriette, 

Det har været en rejse af de helt store og samtidig en enorm udfordring at gå på dit hold. En eventyrlig rejse, der har givet mit liv så meget overskud og energi.

Ved opstart troede jeg, det var umuligt, at jeg kunne ændre mine kostvaner og få noget ud af forløbet hos dig pga al fedtstof, jeg skulle til at have ind i min kost.

Men jeg må indrømme, at kiloene begyndte hurtig at forsvinde og samtidig blev min krop fyldt op med energi,så planen virkede.

Udfordringer var der hver gang, vi som hold mødtes - for det handler ikke bare om kost hos dig men også skyggesiderne og de mange personlige kampe, der følger med i en livsstilsændring.

Og du formår virkelig at nå ind til alle på dit hold, ingen får lov til at gemme sig og du er utrolig nærværende, når der bliver gennemgået et emne eller for den sags skyld, når du giver et svar tilbage via mail.

For mig har det været en stor gevinst at følge en uddannelse hos dig og din mand, og selvom jeg ikke gik op til eksamen, så har jeg fået så meget viden og opbakning af jer, at jeg ihvertfald ikke er i tvivl om, hvordan jeg vil leve resten af mit liv og jeg vil varmt anbefale jer til venner og familie som ønsker at få et bedre liv. 

Knus Britta Sørensen 


Hej Henriette,

Efter mange år med forskellige kure - både med pulver og kalorietabeller, som jeg da også har tabt mig på hver gang, gik jeg i gang igen efter sommerferien 2015, og jeg tabte mig også de første 12 kg. Derefter vidste jeg godt, at der skulle ske noget ekstraordinært, hvis jeg ikke skulle gå i stå og tage det hele på igen. 

Her var det så, at jeg så dit opslag, Henriette, om kostvejleder-uddannelsen, og der vidste jeg, at det var nu, jeg skulle investere i mig selv. 

Jeg er ovenud lykkelig for, at jeg har taget denne uddannelse og især for, at det var hos dig Henriette. 

Jeg har i den grad fået et nyt forbillede!

Der er næsten ikke et spørgsmål, som du ikke har svar på eller viden omkring. 

Hele historien bag dig er så inspirerende og motiverende, og jeg kan nikke genkendende til den fra egen fortid. 

Jeg synes, det er ærgerligt, at der stadig er så mange mennesker, der er uvidende omkring, hvad der er i den mad, som de putter i munden, og jeg er rigtig glad for, at jeg nu også har muligheden for at hjælpe andre. 

Jeg går også med tanker om at tage NLP-uddannelsen. 

I skal være velkomne til at følge mig på Facebook, hvor I også kan kontakte mig. 

Siden hedder:
Kost og sunhedsstylisten. 

Med venlig hilsen Pia Maria Larsen. 

Jeg begyndte på din kostvejlederskole i maj 2016 og er færdig i oktober 2016.
Der er flere grunde til, jeg valgte netop uddannelsen ved Henriette.

Jeg har igennem flere år haft yoyo-vægt og har været igennem et utal af forskellige kure, aldrig med den store effekt.
Jo jeg har altid tabt mig, men når jeg så vendte tilbage til min gamle livstil kom det hele tilbage + min. 5 ekstra kg.

Jeg har altid sat en masse restriktioner for mig selv, har haft svært ved at sige fra over for familie og i forbindelse med arbejde - hvilket har betydet, at jeg ofte har spist, selvom jeg ikke haft lyst.
Når jeg har spist for meget, har jeg ofte "straffet" mig selv med en dag med ikke ret meget mad eller en ekstra omgang motion.

Igennem de første tre måneder er jeg blevet bedre til at sige nej til det mad, jeg bliver tilbudt i løbet af en arbejdsdag, jeg har formået at sige fra overfor sovs/kartofler og frikadelle-komsammen i svigerfamilien, jeg tænker mere over, hvad jeg byder min krop, istedet for at tænke hvad andre tænker - dette er dog en proces, jeg stadig arbejder med.

Jeg kan godt lide, det er normal mad, der er tilgængelig i de fleste supermarkeder. P tidligere kure har mit største afsavn altid været mit rugbrød, og det er der heldigvis plads til her, og at man må få 3 hyggeting om ugen er jo bare en bonus oveni, og det er ikke svært at overholde.

Mine nye madvaner har gjort, at jeg igen har fundet glæden ved min træning, og det er alt fra cardio, styrketræning , crossfit og noget helt nyt for mig - nemlig yoga og meditation.

D. 30. april viste min vægt:
84,4 kg med en fedtmasse på 35 kg og en muskelmasse på 47,1 kg.

Min metaboliske alder viste: 
54 år(jeg var 39 på det tidspunkt)

D. 24. juni viste min vægt:
80, 3 kg med en fedtmasse på 24,2 kg og en muskelmasse på 53,3 kg.

Min metaboliske alder viste: 
37 år(hvilket nu er 3 år yngre, end jeg er)

Mit mål med uddannelsen er at forene mit nuværende arbejde med et arbejde som kostvejleder og personlig træner - er uddannet fitnesscoach m.m.
Jeg påtænker at starte min sidebeskæftigelse i uge 43, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til

 
Hej Henriette,

Jeg har altid interesseret mig for sund kost og velvære og havde længe gået med en drøm om at gøre mere ud af det.

Da jeg faldt over Henriette Søvinds Facebookside, blev jeg enig med mig selv om, at nu skulle det være. Jeg er halvvejs i uddannelsesforløbet som kostvejleder, og jeg har undervejs lært utroligt meget om sammensætningen af en sund og nærende kost.

Ikke mindst har jeg lært meget om mig selv, idet jeg har undergået en livsstilsændring henimod et jeg, som jeg føler mig godt tilpas med.

Den viden, som jeg har tilegnet mig i forhold til glykæmisk indeks, protein, sunde fedtstoffer, den rette kost til hver enkelt, plads til hyggeting, osv., har jeg ført ud i livet i min familie, som er positivt stemt i fht. de resultater, vi har opnået.

Endvidere er jeg stille og rolig startet op med en bruger på Instagram under brugernavnet ”et_liv_uden_badering”, hvor jeg løbende vil dele ud af tips til en sundere og mere energisk hverdag.

Når jeg er færdiguddannet, håber jeg at kunne hjælpe andre med at lægge en (kost)plan for en sundere livsstil, der kan hjælpe folk hen på deres idealvægt, samt i det hele taget give mere energi og livsglæde i hverdagen.

Jeg kan klart anbefale at starte på kostvejlederuddannelsen hos Henriette, da du, uanset om du vil bruge det privat eller forretningsmæssigt, får nogle rigtig gode grundsten, som udelukkende er bygget på forskningsbaseret viden, til at kunne opbygge en sundere og gladere hverdag for andre, og ikke mindst sig selv.

Henriette leverer en yderst profesionel undervisning, der er til at forstå og samtidig giver mening.

Lone Andersen etlivudenbadering@hotmail.com