Kontakt os på Tlf. 31526010

Alle har en drøm, og drømme bliver kun til virkelighed, hvis man handler på dem.

- 30/11/21
Alle har en drøm, og drømme bliver kun til virkelighed, hvis man handler på dem.
Jeg er født optimist og med en stor taknemmelighed i hjertet har jeg troen på, at alt kan lade sig gøre, hvis bare man har viljen og modet. Min styrke er, at jeg er analytiker, hvilket betyder, jeg IKKE holder mig fastlåst i løsninger, der ikke giver mening, samtidig med at jeg er god til at finde den vej, som gør livet lettere for det enkelte menneske.?
Måske er det ikke særligt nordjysk at skrive sådan her, men jeg lider ikke af jantelovssyndromet, jeg er konservativ, jeg tror på det enkelte menneske, og elsker at se andre få succes.
?Derfor vil jeg også kæmpe for, at de ældre får retten tilbage til selv at bestemme over deres liv, og får tilknyttet en personlig seniorcoach, så de kan bibeholde livsglæden i den tredje alder og deres sidste tid.
?Jeg vil kæmpe for at skabe en samlet psykiatri i det indre Aalborg, hvor alle behandlinger og specialister kommer under samme tag, så det er lettere at komme til behandling for de sårbare.
?Som alle omkring mig ved, har jeg en særlig forkærlighed, for de mennesker der tager sig af de sårbare i samfundet, jeg synes de fortjener en langt større respekt. Derfor vil jeg gå ind i kampen omkring arbejdsmiljøet i den offentlige sektor, og med fare for at få en lille lussing, vil jeg som det første, gå målrettet efter at få kigget på ledelsen, god ledelse giver som alle ved glade medarbejdere.
?Jeg vil også kæmpe for, at borgerne i Aalborg kommune, skal have retten til at kunne vælge private løsninger indenfor bl.a. børnehave, plejehjem, privat pleje, madordning osv. Jeg er rystet over, at man kan finde på at sige, kvaliteten ikke er så god som i den offentlige sektor. Det svarer til en påstand om, at alle selvstændige kun gør deres job halvt, velvidende at det er i den offentlige sektor, vi har de største problemer med arbejdsforhold, langt større sygefravær og manglen på ledelse.
?Derfor inddrager jeg også min faglighed her, for selvom man forsøger at sige, at den private børnehave, plejehjem osv. er ringere, for at se bedre ud i den offentlige sektor, fratager det ikke, at vi er i den største krise lige nu, både på service og kvalitet. Så er tiden ikke kommet, til at vi peger pilen indad, i stedet for at bruge tiden på at bekæmpe private udbydere?
Drømme kan kun blive til virkelighed, hvis du har de rigtige mennesker omkring dig. Derfor vil jeg til sidst sige tusind tak for alle jeres beskeder og jeres åbenhed. Jeg er utrolig rørt over jeres tillid, og vil kæmpe jeres sag, mine mærkesager forsvinder ikke, lige meget hvad der sker på tirsdag.
De ligger dybt begravet i mit hjerte.?
Henriette Søvind?
Byrådskandidat for Konservative i Aalborg kommune?
CEO -indehaver af adfærdsdesign / kostvejleder skole Foredragsholder, adfærdsnørd, debattør & forfatter


Tilbage til oversigten