Kontakt os på Tlf. 31526010


FOREDRAG    STRESS - EN SKJULT DRÆBER !

Er det egentligt ok med en sygedag, fordi man er udbrændt? Hvordan påvirker andres stress os?


Tag din kollega, veninde eller partner under armen, og kom med til en inspirerende aften, hvor jeg italesætter elefanten i rummet omkring hvorfor der er flere og flere danskere, der oplever et højt stressniveau.
Jeg vil til dette foredrag tage fat på emner som, hvad det er, der sker indeni os, når vi får at vide, vi har potentiale til mere i en MUS-samtale, og hvorfor vi har en tendens til at sige ja til flere og flere opgaver, når vi i forvejen har alt for meget at lave, både privat og på arbejdspladsen. Hvad er det, der gør, vi tror vi er uundværlige på jobbet og hvorfor går vi på arbejde, selvom vi er syge.
 
Er det egentligt ok med en sygedag, fordi man er udbrændt? Hvordan påvirker andres stress os?
Og hvorfor har vi nogle gange svært ved at anerkende vi har stress?
Hvorfor sætter vi alle på som cc i afdelingen, når vi sender mails ud, når mailen egentlig kun har en betydning for 3 ud af 49 på maillisten.
Eller hvorfor bliver vi på et arbejde, vi ikke trives i, selvom vi godt ved, det ikke er godt for os?

FOREDRAGET ER TIL DIG, DER VIL GÅ FRA AT VÆRE STRESSET TIL IGEN AT FÅ STYRING OVER EGET LIV, ELLER TIL DIG DER ØNSKER AT FORSTÅ HVORFOR STRESS OPSTÅR, HVAD VI KAN GØRE VED DET OG HVORFOR VI SOM MENNNESKER GANG PÅ GANG, UBEVIDST SPÆNDER BEN FOR OS SELV.  
 
Så glæd dig til at høre om, hvordan du kan skabe et liv uden stress, og lære at se faresignaler hos dig selv og dem du omgives.

Jeg guider dig i, hvordan du kan gøre den indre kritiker til din bedste ven, og hvordan du kommer af med den papegøje, der sidder på din skulder, og fortæller dig, du ikke er god nok og giver dig stress.  

I løbet af aftenen vil du også få troen på, at du kan komme ud af stressen igen og stadigvæk kan få alt den succes i livet du fortjener, på alle platforme uden det giver stress. Du vil sidde flere gange og tænke, den person kender jeg alt for godt, måske er det dig, en skøn partner eller kollega.
 
Vi vil tale om, hvorfor vi omgås af showstoppere, som er mennesker der trækker os ned og giver os stress, ved at fortælle os vi ikke er gode nok, i stedet for dem, der ønsker at se os som succesrige.
 
Så hvad end dit mål med livet er, vil foredraget give dig en indsigt i, hvad det er, der giver dig stress, hvem eller hvad den pokkers elefant i rummet består af som tapper dig for energi, samtidig med at du vil få følelsen af et større overskud. 

Dette foredrag vil give dig et klart syn på, hvad stress er og hvordan vi spotter den, så vi kan finde udløserne i den frygt som, giver os stress, og hvordan vi kan ændre vores syn på os selv og frygten for hvad andre tænker om os.
 
Mit mål er, at du går fra foredraget med et smil om munden, og troen på at verden ligger derude og venter på dig og at mennesker der har oplevet stress, ikke er mere sårbare, de er til gengæld bedre til at spotte, når det er ved at gå galt, fordi de kender faresignalerne.

 
DERFOR VIL DU OGSÅ EFTER DEN AFTEN

- mærke en tro på at det er muligt at leve et liv uden farlig stress. Mit mål er at du vil opleve en mere energigivende dig, som tør at tage fat i det der udløser stressen, italesætte det og derved blomstre igen. 
Du vil gå fra foredraget, med en følelse af at det er ok at sige fra.


Så har du lyst til at:
  • Få optimismen og troen på at du stadig kan gøre alt det du drømmer om, hvis du lytter til din krop og tror på dig selv og dine prioriteringer? 
  • Finde energien til at få sat fokus på det der giver dig stress? 
  • Få en indsigt i hvilke faresignaler du skal være opmærksom på?
  • Skabe personlig, familiemæssig og arbejdsmæssig balance? 
Så vil fokus være: 

HVEM kan hjælpe dig til at få et stressfrit liv.
 
HVAD er det for en mekanisme der går i gang, når vi begynder at blive lettet over afbud fra venner, eller argumenterer for, at så kan vi nå at arbejde noget mere, eller vi tjekker mails med jævne mellemrum.
 
HVORFOR det er vigtigt, at vi ikke bliver coachet på vores arbejdsplads, i den stress som vi har med hjemmefra, for det forstærker vores stress.
 
HVORDAN du bruger mindfulness til forebyggelse af stress, og hvorfor du ikke kan bruge det til at komme ud af stress.
 
Som bonus får du efter mit foredrag, mit 12 ugers onlineforløb der handler om, hvad der skal til for at lykkes, med det liv du drømmer om.

Byer jeg besøger:

Alle foredrag er fra kl. 19.00 - 21.00

Jylland:
31. oktober - Hjørring Teater, Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring 
1. november - AKKC, Europa Plads 4, 9000 Aalborg 
2. november - Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Indgang 3A, 8000 Aarhus

Fyn:
6. november - First Hotel Grand Odense, Jernbanegade 18, 5000 Odense C

Sjælland:
7. november - Scandic Spectrum, Kalvebod Brygge 10, 1560 København V
8. november - Nordsjællands Konferencecenter, Gydevang 39-41, 3450 Allerød

Pris: 349,- pr. billet

   I kommentarfeltet skriver du hvilken by du vil til foredrag i. 
Du vil derefter modtage dine billetter via mail.
 

Henriette Søvind har afholdt over 350 foredrag omkring forebyggelse inden for trivsel og adfærdsdesignHun er senest kendt for hendes foredrag ”Det vi ikke taler om!” & ”Det vi ikke tør tale om”.
Derudover er hun samfundsdebattør, forfatter, foredragsholder, analytiker, adfærdsnørd & 
underviser indenfor adfærdsøkonomi, adfærdspsykologi, bæredygtig ledelse, og så er hun også forfatter til bøgerne: Hvem ejer dig, det gør du! og Slank med chokolade.
Henriette Søvind er meget vellykket i arbejdet med at give det enkelte menneske indsigt, i hvad der forhindrer dem i at leve et liv uden stress. Hun er ekspert i at finde huller i osten, og se muligheder fremfor forhindringer.