Kære skat, vil du ikke være sød, at tag din ekskone ud af vores soveværelse!

Så er jeg klar med et nyt foredrag, som er et hjertebarn for mig, det er en gave til mine børn og børnebørn, for på dette foredrag vil vi nemlig, tale om alt det, vi ikke taler om, og det som vores forfædre ikke kunne lære os, fordi vi lever i en ny tidsånd, med skilsmisser, eksmænd og ekskoner, bonusbørn, karriere kvinder, fokus på sundhed, ligestilling som fylder for meget.
Vi kan lad være med at gør noget ved det, men vi kan også tage fat omkring emnerne, og få det belyst på en kærlig og varm måde. Jeg er selv vokset op i et hjem, hvor mine forældre sloges om min kærlighed, og jeg kan stadig huske hvor svært det var at jeg skulle vælge mellem to forældre. Valgte jeg den ene blev den anden vred og valgte jeg den anden, blev den anden ulykkelig. Det er måske derfor vi ser så meget stress og metaltræthed ved de unge i dag, fordi det giver en følelse af ikke at være god nok. Derfor vil jeg på dette foredrag, hjælpe dig med at indstille din gps til at køre udenom alt det der står i vejen for, at du får, det familieliv du drømmer om, selvom du skal navigere i hvad der er dine, mine og vores! En af de ting vi glemmer er, at når vi bliver skilt og går fra vores børns far eller mor, så lukker døren til eventyret og drømmen, om at have den perfekte familie, derfor skal vi i stedet gå efter at skabe en familie i harmoni.
 
 • Hvorfor er det så svært at være en sammenbragt familie, selvom man har mødt sin drømmemand eller drømmekvinde?
 • Hvad er det, der gør, at det er svært at elske vores bonusbørn, som vores egne børn?
 • Hvad er det, der provokerer dig, når din mands ekskone stadig kan have en krog i ham? og hvorfor kan hun egentlig det? Er det naturens lov?
 • Hvordan kan vi skabe en familie, hvor der er plads til alle? 
 • Hvordan får vi ekskonen ud af vores soveværelse?
 • Hvad skal der til for, at vi voksne spiller hinanden gode og vores børn bedre?
 • Hvilken skyggesider er på spil, når vores følelser stikker af med os?
 • Hvordan stopper vi med at måle os med hinanden, men bruger hinandens styrker?
 • Hvorfor føler vi os så mentalt udbrændt, i vores nye familier, når vi endelig har alt?
 • Hvordan kan vi komme videre efter skilsmisser, uden at skal måle os, med hende/ham den NYE?
 • Og ikke mindst – hvordan bygger vi et netværk op (den nye familie), som bakker os op og ikke trækker os ned? 
 
Det er betændte emner, som jeg vil snakke om. Jeg vil snakke ud fra personlige erfaringer samt forskning, da jeg de sidste 11 år har forsket om hvorfor vi er så dårlige til at blive skilt i Danmark og derfor vil jeg også give dig nogle redskaber med, så vi og den næste generation, kan få et bedre sammenspil i vores og deres nye familier, for vi skal huske vi er deres spejl.
 
 
JEG vil GIVE DIG REDSKABERNE til at kunne gå hjem, og se på din familie på en helt ny måde!
 
Jeg vil nemlig hjælpe dig til at se at det ikke handler om at du skal lave dig selv om og det handler ligeledes ikke om at du behøver at være bedstevenner med din eksmands nye kæreste eller eks. Det handler mere om at vi har nogle barrierer og skyggesider, der står i vejen for, at vi kan være i et godt sammenspil i det nye.

Vi vil arbejde med, hvordan du igennem dit skyggearbejde, kan give slip på dine negative følelser, omkring din nye familie eller din eksmands nye familie.
I løbet af aftenen vil du også få modet til at tage ansvar for DIG og din familie – og få lysten til at gå hjem og følge dit hjerte og dermed skabe en familie i harmoni.
 
 
Men jeg siger ikke, at vi kan fikse alt selv, men næsten alt! Det handler mest af alt om modet, til at slippe kontrollen – og frygten for at andre ikke vil elske en, fordi vi er blevet flere til i vores familier. Det kræver at vi tør at stille os lidt ud på kogepladen og sætte os selv og vores børn fri. På den måde vil drømmen om en familie i harmoni, kunne blive til virkelighed.
 
DENNE AFTEN vil også VISE DIG VEJEN til at slutte fred med fortiden og skabe en dejlig fremtid
Du vil mærke en mere kraftfuld, modigere og en mere energigivende dig - Og alt dette vil rykke dig i den retning, som DU ønsker!
På den måde vil du kunne slutte fred med din eksmand selvom, at han måske har hvert dig utro eller måske ikke er den forældre, DU ønsker at han skal være. Du ville kunne elske dine bonusbørn på en helt anden og befriende måde. Du vil opdage, hvorfor vi som menneske, kan have en tendens til at tale dårlig om vores ekskæreste eller hans nye kæreste, for dybest set handler det om os!
Og ikke mindst, hvad kan du selv gøre for at skabe, den familie du drømmer om at være en del af.

Så har du lyst til at:
 • Finde drivkraften – din passion – til at lykkes med din nye familie.
 • Fjerne blokeringer, der forhindrer dig i at komme videre efter en skilsmisse.
 • Finde ud af, hvad er det DU kan gøre, for du kommer af med din vrede til din eks.
 • Skabe balance på den personlige-, familiemæssige- og arbejdsmæssige plan, så du kan skabe dit drømmeliv.
 • Finde dit champagneøjeblik, der hvor du tænker ´Jeg gjorde det sgu`.
 • Skabe SUNDE og bæredygtige relationer, også til dem du ikke selv har valgt, men som er en del af pakken.
 
Så vil fokus være:
 • HVORDAN kan DU skabe mere harmoni i dit liv?
 • HVAD har selvværd at gør med, hvordan vi er som menneske?
 • HVORFOR det er så vigtigt for dig, og hvad er vigtigt at have fokus på i dit personlige livsdesign, når du skaber din nye familie eller forlader den gamle?
 • HVORDAN skaber du den familie du drømmer om uden at gå på kompromis med dine kærneværdier.
 • HVORDAN vi skaber fremtidens familier.  
Tidrum : Fra 18:30 til 20:30
 

 

 
Pris: Din investering i dig koster kun 249 kr.

 
 

PS: Husk at skriv i kommentarfeltet, hvilken by du ønsker billetterne i!

Ved køb af dette foredrag vil ordrebekræftelsen gøre sig gældende som billetten.


Jeg vil glæde mig til at se dig!

Henrurmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C

Sønderjylland 1. December .
Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen
H.P. Hanssens Gade 7. DK-6200 Aabenraa
 
iette Søvind 


Henriette Søvind er kendt for Talkshowet på facebook ”Det vi ikke taler om!” Derudover  er hun foredragsholder, samfundsdebattør, ekspert i kvinders sind, og Uddannet NLP-Master - Trainer, Livsdesigncoach, skyggevejleder/coach, kostvejleder, og så er hun også  forfatter til bogen: Hvem ejer dig, det gør du.