Kontakt os på Tlf. 31526010

FOREDRAG: DU ER MEGET MERE END DU ER BLEVET FORTALT!

Så er jeg klar med et nyt foredrag, der handler om, hvordan vi selv kan ændre på fødselslotteriet.

 
 
Du er måske ikke født under de bedste vilkår, med de bedste kort på hånden eller måske har du mødt modstand i livet, det kan du ikke ændre på, men du kan uden tvivl skabe din fremtid og bruge din fortid som din drivkraft og derfor har jeg lavet dette foredrag til dig, der trænger til en
Så tag veninden, manden, konen, kæresten eller kollegaen under armen, og kom med til en inspirerende aften, krydret med humor og et lunt glimt i øjet.
Jeg vil til dette foredrag, tage fat på emner som hvad det er, der gør, at vi ikke tør gå, efter det liv vi drømmer om? Hvad er det, der gør, vi bliver på et arbejde, vi ikke trives i, hvorfor bliver vi ved med at opsøge relationer som tapper os for energi?
Jeg vil også tale om, hvorfor vi nogle gange ændrer i dramatrekanten, både privat og på arbejdspladsen, selvom vi har et højt selvværd. Den kaldes også offertrekanten og beskriver dynamikken mellem tre sociale roller: offer, krænker og redder.
Din historie former dig på godt og ondt og du skal være stolt af hvem du er. Du kan ikke ændre på din fortid, men du kan altid ændre din fremtid, ved at handle på det du drømmer om, for drømme forbliver drømme, hvis ikke du handler på dem. Jeg er en arbejderklasse pige og et mælkebøttebarn, det er jeg stolt af.
Derfor vil du på dette foredrag, lære hvordan du kan omprogrammere din hjerne til at være mere optimistisk og skille dig af med dine dæmoner og skyggesider, så du tør at gå efter dine drømme.Ønsker du at ændre dit liv, må du gøre det selv, det er dit eget ansvar, ingen kommer og redder dig.FOREDRAGET ER TIL DIG, DER VIL GÅ FRA AT VÆRE MELLEMFORNØJET TIL GLAD, TIL DIG DER MÅSKE FØLER DIG GLAD NOK, MEN IKKE HELT TILFREDS OG TIL DIG DER ØNSKER EN NY START PÅ LIVET. Så glæd dig til at høre om, at guldet ofte ligger i de kriser vi skal igennem. Derfor er foredraget også interessant for, dig der skal rejse dig efter et sygdomsforløb, fyring eller en skilsmisse. Du vil lære at holde fast i din værdier og derved se verden på en ny måde.
Jeg guider dig i, hvordan du kan gøre den indre kritiker til din bedste ven, og hvordan du kommer af med den papegøje, der sidder på din skulder, og fortæller dig, du er forkert.
I løbet af aftenen vil du også få troen på, at du er meget mere værd, end du tror. Du vil sidde flere gange med et smil på læben og tænke, den person kender jeg alt for godt, og anerkende du er perfekt, lige præcis som du er, for alt hvad vi ser i andre, ejer vi selv. Vi vil tale om, hvorfor vi omgås af showstoppere, som er mennesker der trækker os ned, i stedet for dem, der ønsker at se os som succesrige.Så hvad end dit mål med livet er, vil foredraget give dig en indsigt i, hvad det er, der står i vejen for din lykke, hvem eller hvad den pokkers elefant i rummet består af, samtidig med at du vil få følelsen af overskud. Jeg vil aldrig påstå, at du kan alt, men du kan næsten alt, hvis du giver dig selv lov og hvis du samtidig fjerner frygten for, hvad andre tænker om dig, vil du få følelsen af succes i livet. Derfor vil jeg i dette foredrag, sætte ord på hvor vigtigt det er at leve efter sine kærneværdier, sammen med de sider af os selv vi ikke er stolte af og hvorfor de opstår. De sider kan netop blive nøglen til din succes i livet. Mit mål er, at du går fra foredraget med et stort smil om munden, og troen på at verden ligger lige foran dine fødder, du skal blot tage det første skridt.
DERFOR VIL DU OGSÅ EFTER DEN AFTEN- mærke en mere kraftfuld, modigere og en mere energigivende dig, som tør at gå efter det, du drømmer om. Forskere påpeger, at de mennesker der er gode til at træffe beslutninger ud fra deres kærneværdier, er de mest succesrige og lykkelige.Derved får du mulighed for at ændre på fødselslotteriet og sige farvel til fortiden og velkommen til den fremtid du drømmer om. På den måde vil du kunne slutte fred med din fortid, satse på fremtiden og give dig modet til din succes.Så har du lyst til at:Få optimismen tilbage? Finde drivkraften – din passion – og hvad der giver dig lykkefølelsen i dit liv? Fjerne blokeringer, der forhindrer dig i at komme videre efter en skilsmisse, sygdom eller svigt i barndommen?
✨Ønsker du at skabe personlig, familiemæssig og arbejdsmæssig balance? ✨Ønsker du tilliden og troen tilbage på det nok skal lykkes. Så vil fokus være: ✨HVORNÅR, HVOR og sammen med HVEM er du den bedste udgave af dig selv. ✨HVILKE vaner saboterer dit humør ✨HVAD skal der til, for at du føler du lykkes.✨HVORFOR sætter vi en kæp i hjulet, når alting går godt, både når det gælder karrieren og i kærligheden.✨HVAD er omkostningerne ved ikke at gøre noget ved dit liv? ✨HVORDAN du kan nå dine mål og drømme 80 % hurtigere end du normalt ville.✨HVORDAN vi kommer ud af dramatrekanten som æder vores selvværd op.
Som bonus får du efter mit foredrag, mit 30 dages onlineforløb der handler om, hvad der skal til for at lykkes, med det liv du drømmer om.
VINTER
Alle fysiske foredrag er fra kl. 19.00 - 21.00
28.. november - Utzon center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg (10 pladser tilbage)
29.november – Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Indgang 3A, 8000 Aarhus (13 plader tilbage)
30.november - Scandic Spectrum, Kalvebod Brygge 10, 1560 København V

Pris: 349.- pr. billet.
Personligt har jeg måtte se livets skyggesider i øjnene flere gange. Jeg blev bortadopteret som 2-årig, og endte med at vokse op med en narcissistisk adoptivmor, som dagligt truede mig, med at jeg røg på børnehjem, hvis jeg ikke indordnede mig. Jeg blev drillet i skolen, fordi jeg var ordblind, især af min klasselærer, mistede min far som teenager, tog 42 kg på i min sorg, og valgte en partner der havde min adoptivmors træk. Jeg havde svært ved at finde mig til rette i jobs, alt var som det stod i bøgerne, indtil jeg i 2010 kommer ud for en bilulykke, som nulstillede mig og jeg fik at vide, jeg aldrig kom på arbejdsmarked igen, samtidig havde jeg et alvorligt sygt barn, jeg skulle tage mig af. Det var som at se mit liv passere forbi mig, og jeg besluttede at tage sagen i egen hånd, med det eneste formål at være et godt forbillede for mine børn.
Du kan købe billetter ved at MobilePay til 26759 (butik) I kommentarfeltet på MobilePay skriver du din mailadresse + hvilken by du vil til foredrag i.
Du vil derefter modtage dine billetter via mail.Jeg vil glæde mig til at se dig til en fantastik aften sammen med dig.
 

  
Onlinebestilling:
Køb billet 

DU ER MEGET MERE END DU ER BLEVET FORTALT!

 
I kommentarfeltet skriver du hvilken by du vil til foredrag i. 
Du vil derefter modtage dine billetter via mail.
 

Henriette Søvind har afholdt over 350 foredrag omkring forebyggelse inden for trivsel og adfærdsdesignHun er senest kendt for hendes foredrag ”Det vi ikke taler om!” & ”Det vi ikke tør tale om”.
Derudover er hun samfundsdebattør, forfatter, foredragsholder, analytiker, adfærdsnørd & 
underviser indenfor adfærdsøkonomi, adfærdspsykologi, bæredygtig ledelse, og så er hun også forfatter til bøgerne: Hvem ejer dig, det gør du! og Slank med chokolade.
Henriette Søvind er meget vellykket i arbejdet med at give det enkelte menneske indsigt, i hvad der forhindrer dem i at leve et liv uden stress. Hun er ekspert i at finde huller i osten, og se muligheder fremfor forhindringer.