30 dage med eksklusivt online boost i livsdesign

30 dage med eksklusivt online boost i livsdesign 
 

Jeg har lavet dette kursus på opfordring af tidligere kursister på mine kurser. De har efterspurgt et værktøj, som gør, at de kan sidde i ro og mag med en god kop kaffe og lave deres livsdesign – så der er tid til at reflektere. Det nye år er lige startet, og jeg har været lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skulle lave dette online kursus, da jeg ikke tror på nytårsforsætter. Men jeg tror på, at alle kan få det liv, de drømmer om ved hjælp af dette værktøj, som jeg vil give dig gennem et online kursus på 30 dage, og derfor valgte jeg at oprette dette særlige 30 dages eksklusive online boost i livsdesign kursus.

 

• Er du træt af nytårsforsætter, der alligevel ikke holder?
• Har du fået nok af, at jeg begynder i morgen eller i næste uge?
• Mangler du blot det sidste kærlige skub til at blive hende, som du gerne vil være?

Jeg har gjort det på denne helt unikke måde, så du hver dag vil kunne mærke, at du kommer tættere på det, som du drømmer om. Du vil hver dag modtage en øvelse, der kun tager 10 minutter, men som får dig til at tage store skridt hver eneste dag. Så forbered dig på at stifte bekendtskab med det mest specielle kursus, som du er stødt på. Et kursus, som jeg selv har brugt til at komme ud af min største livskrise. Derfor betyder det ekstra meget for mig!

Dette online kursus vil du kunne overskue selv i en travl hverdag!
Har du nogensinde overvejet at gå i gang med at lære noget om et bestemt emne, men oplevet, at det blev for uoverskueligt? For overvældende? For tidskrævende? Det er præcis derfor jeg, at jeg har skræddersyet kurset til kun at tage 30 dage, med 10 minutter om dagen.

Gennem dette program vil du:
Arbejde med dit mindsæt
Nå ind til dine kerneværdier og lære at tage udgangspunkt i dine styrker!
Få redskaberne til at se muligheder og nytænkning
Lære at kunne løsne op for svære udfordringer
Få konkrete håndterbare redskaber til din fremtid
Få en let opgave fra dag til dag at arbejde med.
Lære at kunne slutte fred med dine skyggeside og finde frem til guldet i både de mørke og lyse sider

Du vil få 30 korte mails direkte i din indbakke med en enkelt opgave eller visualisering omkring, hvordan du designer dit eget liv.
Hver mail indeholder enten viden, et spørgsmål, en refleksion, en lille opgave eller en kort guidet visualisering, så du kan lære dig selv endnu bedre at kende, finde dit talent og hvad der forhindrer dig i at nå dine mål.
Min intention er, at du bliver klogere på dig selv og ender med at føle dig mere hel, autentisk, modig og mere frigjort efter 30 dage.

Hvordan foregår det:
Når du køber online-programmet om 30 dages eksklusivt boost i livsdesign, vil du automatisk modtage en velkomstmail og så starter det! Du skal ikke gøre mere.
Hver morgen de næste 30 dage ligger der en mail i din indbakke med dagens opgave i livsdesign.
Det kan være et spørgsmål, en opgave eller en sjov udfordring.
4 gange i løbet af de 30 dage får du en kort guidet visualisering.
Alt kan laves på 10 minutter.
Du bestemmer helt selv, hvornår og hvordan du vil følge programmet. Du kan følge med dagligt eller gemme alle mails til sidst.
Alle mails vil være nummeret Dag 1 (1-30) Dag 2 (2-30)

 

 
Online bestilling:
Køb onlinekurset her